Mini Balance Bike
  • Mini Balance Bike - 0 Mini Balance Bike - 0
  • Mini Balance Bike - 1 Mini Balance Bike - 1
  • Mini Balance Bike - 2 Mini Balance Bike - 2
  • Mini Balance Bike - 3 Mini Balance Bike - 3
  • Mini Balance Bike - 4 Mini Balance Bike - 4

Mini Balance Bike

3 wheels 8 inch kayu imbangan mini bike kanggo 2-4 taun bayi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

8 inch kayu mini balance bike

 

1. Pambuka produk


Sepeda imbangan mini kayu 8 inci iki minangka desain paling anyar kanthi sertifikasi EN71 lan ASTM. Prodhuk iki nyukupi kabeh standar saiki kanggo komponen kimia lan safety ing obyek sing dienggo bocah. Iki digawe saka 8 "ban PU sing padhet lan bingkai kayu lapis birch sing dicet ramah lingkungan.

 

Mini Balance Bike


2. Parameter produk


Jeneng produk:

Mini Balance Bike

Model NO. :

TL-W101

Bahan:

Kayu Lapis Birch

Ukuran Roda:

8 inchi

Ban:

PU utawa EVA Wheel

G. W./N. W:

2. 9/3. 6KGS

Ukuran Paket:

56x17x26cm (roda, kursi dipasang kabeh)

Cocog Kanggo Umur

2-4 Taun

warna

Pink, Hijau, OEM

 

Mini Balance Bike


3. Fitur Produk lan Aplikasi


Kanthi pigura sepedha kayu alami, gembong PU, sepedha imbangan mini kayu 8 inci bakal dadi pilihan sing paling apik kanggo bocah-bocah. Ayo padha ngrasakake kacepetan lan nikmati kebebasan muter. Apik tenan! Langkah pungkasan kanggo transisi sukses kanggo mancal pedal. Kanggo kulo ing taman utawa kanggo seneng-seneng ing omah, anak-anak sampeyan bakal katon apik banget ing sepeda keseimbangan mini iki. Tanpa pedal utawa roda latihan, bocah-bocah sampeyan entuk kapercayan kanthi nggunakake sikil kanggo keseimbangan lan gerakan. Dheweke ngalami kebebasan muter lan sinau katrampilan utama kanggo transisi cepet menyang mancal pedal.

Sepeda keseimbangan mini dianjurake kanggo bocah umur 2 taun lan luwih kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan. Bobot mung 2. 9kg miwiti bocah-bocah metu ing lelampahan cycling sing luwih gampang kanggo wong saka tau sadurunge!


 Mini Balance Bike

Mini Balance BikeMini Balance BikeMini Balance Bike


4. Detail Produk


Temokake ulasan rinci babagan sepeda imbangan mini kayu sing paling apik sing mesthi bakal menehi pengalaman sinau sing nyenengake lan nyenengake lan nyiapake dheweke kanggo sepeda gedhe!

 

Mini Balance Bike

5. Kualifikasi produk


Kabeh pit imbangan mini 100% dipriksa sadurunge dikirim, aja kuwatir babagan kualitas. Kita nyedhiyakake garansi wektu suwe, layanan sawise adol lan dhukungan teknis.

 

Mini Balance BikeMini Balance Bike


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani


Pangiriman:

Tanggal produksi massal sepeda imbangan mini biasane 15 ~ 30 dina, gumantung saka jumlah pesenan.

Sample bisa dikirim ing 7 dina.

Pangiriman:

Pelabuhan loading paling cedhak yaiku Ningbo, pengiriman kanthi segara, kanthi sepur, kanthi udhara, bisa ditindakake.

Ngelayani:

1. 24 jam layanan online. Yen sampeyan duwe masalah babagan sepeda imbangan mini, hubungi kita kapan wae. Kita bakal menehi balesan ing 24 jam.

2. Layanan tim profesional. Tim layanan profesional, teknisi lan ahli kecantikan uga nyedhiyakake layanan adhep-adhepan kanggo ngatasi masalah lan masalah operasional yen perlu.

3. layanan OEM. Yen sampeyan duwe desain dhewe, iku bakal tampi kanggo kita. Kita duwe tim desain profesional kanggo nyedhiyakake layanan khusus.

 

7. FAQ


Q: Apa sampeyan pabrik?

A: Ya, kita minangka Produsen profesional kanggo produk Kids kaya meja bocah, kursi bocah, perabotan bocah, sepeda keseimbangan bocah, sepeda roda tiga, skuter bocah, dolanan kayu bocah.

Q: Bisa njaluk sampel sadurunge produksi massal?

A: Ya, sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas. Biaya sampel lan biaya pangiriman bisa dirundingake.

P: Paket apa sing sampeyan gunakake kanggo sepeda keseimbangan mini?

A: Biasane kita duwe paket ritel profesional kanggo produk. Paket khusus uga kasedhiya adhedhasar MOQ tartamtu.

P: Apa sampeyan bisa mbantu nggawe logo khusus ing produk kasebut?

A: Ya, kita bisa. Kita bisa nindakake sablon, pencetakan transfer panas utawa laser ing produk sampeyan.

P: Kepiye carane nyiyapake file kriya kanggo dicithak?

A: Format karya seni bisa dadi AI, PDF, CDR, PSD, lsp. Ora kurang saka 15000dpi, lan sing luwih dhuwur, luwih apik.

 

 

Panas Tags: Mini Balance Bike, Customized, Grosir, Tuku, China, Ing Simpenan, Produsen, Supplier, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.