Ngarep > Produk > Dekorasi Kamar Anak > Karpet Anak Kab

Karpet Anak Kab

Karpet bocah-bocah kita nduweni kekandelan gedhe kanthi kualitas dhuwur. Ketebalan moderat lan ora gampang macet sing bisa nggawe permukaan karpet luwih rata lan ora gampang dibungkus. entheng lan breathable. Amarga tekstur alus, karpet kita ora pilling, ora luntur. Karpet awet, bisa dicuci, stain-tahan, karo anti-slip backing sing bisa nglindhungi sampeyan lan anak. Paling penting, iku ramah lingkungan kanggo bayi kita, materi ora beracun. Ora kuwatir babagan safety kanggo bayi. bocah-bocah seneng banget nggunakake.

Ana macem-macem warna lan desain kanggo sampeyan milih. Kita nawakake desain pelanggan, ukuran, warna, paket gratis kanggo sampeyan.

Bahan sing beda kayata katun, poliester, kristal, bulu, kasmir, flanel, lan bahan liyane bisa nyukupi kabutuhan pelanggan. Desain sing beda kayata seri zoo kewan, seri alam, seri angkat kutha, seri peta dunia, seri alfabet, seri segara, seri memori bayi lan desain liyane bisa ditawakake.

Iku trep banget kanggo nyimpen lan ngresiki, mung muter utawa lempitan. Ana instruksi basa Inggris sing menehi saran babagan carane njaga karpet bocah-bocah. Bayi bisa lungguh, sinau, maca lan dolanan. Karpet bisa digunakake kanthi wiyar kayata kamar bocah, lounge, bangunan hiburan, plataran, omah. Kajaba iku, karpet bocah-bocah kita. Pilihan apik kanggo hadiah liburan: karpet bocah-bocah sing bentuke apik banget bakal dadi hadiah sing apik kanggo kanca, sing dikasihi, hadiah Natal, hadiah ulang tahun, hadiah dekorasi omah, hadiah penting apartemen, hadiah kanca sing paling apik.

Kabeh produk anak-anak kita ketemu karo standar internasional sing relevan, kayata Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2000, EN71, ASTM.
View as  
 
Karpet Bayi

Karpet Bayi

Anak sampeyan ora bakal kelangan kesenengan karo karpet bayi sing super nyaman iki. Entuk karpet kanggo bocah sing sampeyan yakin 100% aman lan nyaman kanggo dolanan bocah! Anak sampeyan ora bakal kelangan kesenengan karo karpet bayi sing super nyaman iki.

Maca liyaneKirim Enquiry
Karpet Anak Kab

Karpet Anak Kab

Anak sampeyan ora bakal kantun seneng-seneng karo karpet bocah sing super nyaman iki. Entuk karpet kanggo bocah-bocah sing sampeyan yakin 100% aman lan nyaman kanggo dolanan bocah! Anak sampeyan ora bakal kantun seneng-seneng karo karpet dolanan sing super nyaman iki. Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo karpet bocah, muga-muga bisa luwih ngerti.

Maca liyaneKirim Enquiry
Karpet Kamar Anak

Karpet Kamar Anak

Desain nomer warni bakal nggawa kabungahan playtime njaba saka game klasik ing jero ruangan. Bocah-bocah bakal seneng game hopping interaktif sing apik sing mulang koordinasi fisik, keseimbangan, lan pangembangan kognitif uga pangenalan nomer & warna lan katrampilan ngitung. Karpet kamar bocah sing apik banget! Ing ngisor iki minangka introduksi karpet kamar bocah, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Karpet Kanggo Bocah-bocah

Karpet Kanggo Bocah-bocah

Pasinaon nuduhake yen lingkungan pertumbuhan bocah, anane warna dinamis bakal mengaruhi perkembangan bocah. Lan karpet kanggo bocah-bocah bangga ana ing kene, kanggo nggabungake warna menyang urip saben dinane bocah-bocah, tanpa ngorbanake gaya dekoratif dhewe. Karpet dolanan bocah dilengkapi nomer lan kewan sing padhang lan warni kanggo mbantu bocah sinau ing game kasebut. Urip kudu kebak vitalitas lan warna sing sugih, uga tikar anak-anakmu!

Maca liyaneKirim Enquiry
Karpet Anak Kab

Karpet Anak Kab

Karpet bocah pola lompat iki nduweni desain sing nyenengake lan pendidikan sing ora mung nuwuhake sinau aktif lan mbantu bocah-bocah nambah katrampilan koordinasi lan keseimbangan, nanging uga nambah daya tarik visual menyang ruang sampeyan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Karpet Kamar Anak Lembut

Karpet Kamar Anak Lembut

Karpet Kamar Anak Lembut bisa dekorasi kamar bocah, sekolah omah lan nursery, lan nambah kenyamanan ruangan. Hadiah Natal utawa hadiah liburan sing apik kanggo bocah-bocah, bayi, putu, putu, bocah wadon utawa bocah lanang.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kustomisasi Karpet Anak Kab bisa didol saka pabrik Tonglu. Minangka salah siji saka profesional China Karpet Anak Kab manufaktur lan supplier, kita wis ngumpulake pengalaman sugih lan kita bakal terus makarya hard. Produk kita ana ing saham, sampeyan bisa tuku kapan wae. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.