Ngarep > Produk > Furnitur Anak > Kursi Bocah

Kursi Bocah

Kita minangka produsen profesional lan pemasok Kursi Anak ing China. Kita wis setya nyediakake layanan pelanggan karo produk kualitas dhuwur, rega competitive lan layanan banget. Kursi Anak-anak kita kanthi kualitas dhuwur, Saben Kursi bisa digabungake karo saben meja. Kursi duwe gaya kewan,gaya segara,gaya semanggi papat godhong alami, gaya Nordic lan liya-liyane. Gaya apa wae sing bisa kita atur kanggo sampeyan. Bahan ndhuwur kursi Kita nggunakake saka Jerman, iku kayu birch kualitas dhuwur lan EO kelas MDF (E0 kelas ndhuwur bahan MDF lan kandungan formaldehida kurang saka 0,5 mm gram (m) / saben liter (L).).A sikil beech kelas. kang standar lumahing Gamelan, werna alus, lingkungan rapi, ora bintik ireng, ora tengah wit utawa garis banyu. Kita nindakake 3 lapisan lukisan banyu Eco-loropaken bisa njamin nggunakake awet lan undercoat punika UV lukisan, iku bisa nggawe meja dadi anti banyu. . Kursi kita dipoles kanthi lancar lan ora ana sudut sing cetha sing njamin panggunaan bayi kanthi aman. Pelindung sikil yaiku bahan silikon. Bisa mbantu meja supaya luwih stabil nalika digunakake. Ing wektu sing padha, ora bakal nggawe gangguan nalika bocah mindhah kursi.
Kekandelan kursi kita yaiku 20mm, sikil 35mm. Dadi bobot maksimal sing kasedhiya yaiku 80kgs, tegese bobote wong diwasa, mesthine ora kuwatir babagan panggunaan biasane kanggo bocah-bocah. Iku cukup stabil.
Bebarengan karo tambah sikil, Ukuran dhuwure 6cm lan 10cm.
Dhuwur kursi bisa ditambah dadi 34cm lan 38cm, kanthi dhuwur sikil sing bisa diatur, wong diwasa uga bisa nggunakake kursi kita.

Iku trep banget kanggo nginstal, mung meneng menyang bagean hardware, ora perlu alat lan ngawut-awut dibutuhake, sikil kursi bisa ngencengi langsung. Kabeh cicilan ing 3 minutes.Every kursi teka karo mail package.Lan kita nggunakake full cover karton kothak lan proteksi umpluk EPE kanggo paket.Kothak abang digunakake kanggo ngemas alat cilik sing gampang ditemokake.Ana instruksi basa Inggris uga. dhaharan ing taman kanak-kanak, prasekolah, kamar, lounge, bangunan hiburan, plataran, omah. Kajaba iku, kursi bocah-bocah kita apik kanggo hadiah liburan: meja lan kursi bocah sing apik banget bakal dadi hadiah sing apik kanggo kanca, wong sing dikasihi, hadiah Natal, hadiah ulang tahun, hadiah dekorasi omah, hadiah penting apartemen, hadiah kanca sing paling apik.

Kabeh kursi bocah kita ketemu karo standar internasional sing relevan, kayata Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001:2000, EN71, ASTM. We offer free customer design,colors,paket kanggo sampeyan.We Sincerely ngajak sampeyan gabung kita.
View as  
 
Sofa Anak Kab

Sofa Anak Kab

Kursi Sofa Kids Kanthi Backrest karo kayu Birch majeng dening polesan tangan, 3 lapisan lukisan banyu Eco-loropaken, Kanggo bantal kursi: umpluk fireproofing + PU, koyo alus nalika kita njagong down.We nutupi paling Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sofa Bayi

Sofa Bayi

Kursi Sofa Bayi kanthi bantal kursi dirancang kanthi apik, digawe saka kayu birch sing berkualitas tinggi lan dipoles nganggo tangan, lukisan banyu sing ramah lingkungan 3 lapisan. Kita umume nutupi pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kursi Anak

Kursi Anak

Kursi Gurita Nordic Anak digawe saka MDF kelas E0 lan kayu beech kelas A lan dipoles nganggo tangan, 3 lapisan lukisan banyu sing ramah lingkungan. , prasaja, supaya bayi aran urip nyata. We nutupi biasane saka Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China. Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo kursi bocah, muga-muga bisa luwih ngerti.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kursi TK Kab

Kursi TK Kab

Kursi Cloud Kindergarten Kids digawe saka MDF kelas E0 lan kayu beech kelas A lan dipoles nganggo tangan, lukisan banyu ramah lingkungan 3 lapisan. Iki dirancang kanthi prasaja, lan kita nandheske kenyamanan, tenang, alami, bali menyang dhasar. , prasaja, supaya bayi aran urip nyata. We nutupi biasane saka Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China. Sugeng rawuh kanggo tuku kursi taman kanak-kanak saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Stool Anak

Stool Anak

Stool Kids Shape Round digawe saka MDF kelas EO lan kayu beech kelas A lan dipoles nganggo tangan, lukisan banyu sing ramah lingkungan 3 lapisan. , prasaja, supaya bayi aran urip nyata. We nutupi biasane saka Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kursi Kayu Anak Kab

Kursi Kayu Anak Kab

Kursi Kayu Anak digawe saka MDF kelas E0 lan kayu beech kelas A lan dipoles nganggo tangan, lukisan banyu sing ramah lingkungan 3 lapisan. prasaja, supaya bayi aran urip nyata. We nutupi biasane saka Eropah lan pasar Amérika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kustomisasi Kursi Bocah bisa didol saka pabrik Tonglu. Minangka salah siji saka profesional China Kursi Bocah manufaktur lan supplier, kita wis ngumpulake pengalaman sugih lan kita bakal terus makarya hard. Produk kita ana ing saham, sampeyan bisa tuku kapan wae. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.