Ningbo Tonglu Anak Products Co., Ltd diadegaké ing taun 2013, dumunung ing Ningbo China, sing specialized ing riset lan Manufaktur macem-macem produk dicekel bocah, kalebu Furnitur dicekel bocah, Tabel dicekel bocah, kursi dicekel bocah, dicekel bocah numpak mobil, dicekel bocah imbangan bike, dicekel bocah tricycle. , Skuter bocah-bocah lan sapiturute Saiki Tonglu wis dadi salah sawijining supplier produk bocah-bocah.
Tonglu duwe komitmen kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan kanthi produk sing berkualitas, rega sing kompetitif lan layanan sing apik. Kanthi babagan pembangunan 10 taun, Tonglu duwe bengkel kayu dhewe, bengkel injeksi, bengkel hardware, bengkel cetakan, lan bengkel jahitan.

Rincian
News

Kanggo pitakon babagan meja bocah, perabotan bocah, sepeda roda tiga utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.