Ngarep > Produk > Furnitur Anak

Furnitur Anak

TongLu minangka produsen mebel bocah-bocah China profesional lan pemasok perabotan bocah-bocah China. Kita wis setya kanggo grosir furnitur dicekel bocah ing lapangan produk anak kanggo 10 years.Kids Furnitur wis diekspor kanggo Eropah, Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia lan ing. Pabrik kita duwe bengkel kayu, bengkel injeksi, bengkel perangkat keras, bengkel cetakan, lan bengkel jahit. Kita bisa ngrancang produk gabungan karo bahan lan proses sing beda. Kita duwe desain lan tim R&D, tim sales lan tim produksi luwih saka 100 wong. Kita wis setya nyedhiyakake layanan sing berkualitas, profesional lan cepet kanggo para pelanggan, supaya kabeh pelanggan bisa entuk becak bocah kanthi kualitas dhuwur. Kanggo jaminan sampeyan, kita wis ngliwati akeh sertifikat produk sing gegandhengan kayata EN71, ASTM, BSCI lan CCC, uga ISO 9001.

Furnitur bocah-bocah utamane kalebu meja bocah-bocah, kursi bocah-bocah, meja sinau bocah-bocah, rak buku bocah-bocah, lemari panyimpenan dolanan, rak panyimpenan lan liya-liyane. . Tonglu ngeyel supaya perabotan bocah-bocah sing aman lan berkualitas terjangkau kanggo kabeh kulawarga. Kita ngerti ora ana sing luwih penting tinimbang safety nalika nerangake papan kanggo anak sampeyan. Pramila kabeh produk bocah-bocah Tonglu digawe kanthi bahan tahan lama kanggo mesthekake yen bisa digunakake lan diputer nganti pirang-pirang taun. Kajaba iku, dheweke diuji kanthi ketat kanggo nyukupi utawa ngluwihi kabeh standar keamanan industri. Ditujokake kanggo panggunaan njero ruangan mung.

Tonglu nindakake perabotan khusus kanggo bocah-bocah ora kaya perusahaan liyane. Dadi loro grosir lan pabrikan menehi kontrol lengkap babagan proses nggawe potongan khusus. Salajengipun, minangka bisnis cilik, kita makarya kanthi langsung kanggo ngrampungake apa sing dikarepake kanthi ngrungokake sampeyan saliyane menehi pandhuan lan saran. Kanthi Tonglu Furniture, klien kita duwe kontrol maksimal lan kesempatan tanpa wates kanggo nggawe potongan sing sampurna. Tonglu duwe pengalaman karo kabeh saka meja kanggo bocah-bocah khusus nganti kabinet bocah-bocah khusus supaya sampeyan ngerti, ora preduli apa sing arep ditindakake, Tonglu minangka bisnis sing berpengalaman kanggo mbantu sampeyan entuk target.

View as  
 
Set Furnitur Anak

Set Furnitur Anak

Set Furnitur Anak iki yaiku meja lan kursi bear. Produsen furnitur bocah paling apik saka China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meja Belajar Anak Kab

Meja Belajar Anak Kab

Meja Belajar Anak digawe saka MDF kelas E0 lan kayu beech kelas A lan dipoles nganggo tangan, 3 lapisan lukisan banyu sing ramah lingkungan. Kita umume nutupi pasar Eropa lan Amerika. Cina.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meja Lan Kursi Anak

Meja Lan Kursi Anak

Meja lan Kursi Belajar Anak minangka desain penjualan panas anyar. Model iki digawe saka kayu lapis birch kualitas dhuwur lan polesan kanthi tangan, 3 lapisan lukisan banyu sing ramah lingkungan. Kita umume nutupi pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tabel Study Kanggo Bocah-bocah

Tabel Study Kanggo Bocah-bocah

Tabel Study Kanggo Bocah-bocah minangka desain paling anyar, sing digawe saka kayu beech kelas A sing berkualitas tinggi lan dipoles nganggo tangan, lukisan banyu sing ramah lingkungan 3 lapisan. Kita nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meja Pesta Anak

Meja Pesta Anak

Meja Pesta Anak digawe saka MDF kelas E0 lan kayu beech kelas A sing dipoles nganggo tangan. Lumahing yaiku lukisan banyu sing ramah lingkungan 3 lapisan. Umume kita nutupi pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meja lan Kursi Kayu Kanggo Bocah

Meja lan Kursi Kayu Kanggo Bocah

Meja lan kursi kayu kanggo bocah minangka salah sawijining desain seri segara. Meja lan kursi kayu iki bisa nggawa bocah-bocah menyang jagad segara kanthi desain kaya urip.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kustomisasi Furnitur Anak bisa didol saka pabrik Tonglu. Minangka salah siji saka profesional China Furnitur Anak manufaktur lan supplier, kita wis ngumpulake pengalaman sugih lan kita bakal terus makarya hard. Produk kita ana ing saham, sampeyan bisa tuku kapan wae. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.