Ngarep > Produk > Furnitur Anak > Meja Bocah

Meja Bocah

Kita minangka produsen profesional Meja Anak ing China. Kita wis setya kanggo meja bocah-bocah grosir ing lapangan furnitur luwih saka 10 taun, nyakup umume pasar ing Eropa lan Amerika. Meja Anak-anak kita nduweni wangun sing apik banget kanggo bayi. Bahan saka ndhuwur meja biasane kayu birch kualitas dhuwur lan MDF kelas EO (kelas E0 minangka bahan MDF sing paling dhuwur lan konten formaldehida kurang saka 0,5 mm gram (m) / saben liter (L).)saka Jerman,A sikil beech kelas kang standar lumahing Gamelan, werna alus, lingkungan rapi, ora bintik ireng, ora tengah wit utawa garis banyu.We nindakake 3 lapisan Eco-loropaken banyu lukisan bisa njamin awet nggunakake lan undercoat iku lukisan UV, bisa nggawe meja dadi anti banyu. Nalika sampeyan ndemek lumahing meja kita, sampeyan bakal aran nyaman lan Gamelan, amarga kita polish dening tangan.
Ketebalan meja kita yaiku 20mm, sikil 35mm. Ing pasar, ana 15millimeter utawa 10millemeter.Temtunipun, bakal luwih murah tinimbang kita, nanging kualitas kita luwih apik.
Bobot maksimal sing kasedhiya yaiku 100kgs, tegese bobote wong diwasa, mesthine ora kuwatir babagan panggunaan biasane kanggo bocah-bocah.
Bebarengan karo tambah sikil, Ukuran dhuwure 6cm lan 10cm.
Dhuwur meja bisa ditambah dadi 56cm lan 60cm, kanthi sikil sing bisa diatur, wong diwasa uga bisa nggunakake meja kita.

Iku trep banget kanggo nginstal, mung meneng menyang bagean hardware, ora perlu alat lan ngawut-awut dibutuhake, sikil meja bisa ngencengi langsung. Kabeh cicilan ing 5 minutes.Every table nerangake karo mail package.Lan kita nggunakake tutup lengkap karton kothak lan proteksi umpluk EPE kanggo paket.Kothak abang digunakake kanggo ngemas alat cilik sing gampang ditemokake.Ana instruksi basa Inggris uga. dhaharan ing TK, prasekolah, kamar, Lounge, bangunan hiburan, plataran, home.Moreover, meja anak kita pilihan apik kanggo hadiah liburan: apik banget shaped meja lan dhingklik bocah-bocah bakal dadi hadiah apik kanggo kanca, tresna siji, peparingé Natalï¼ Œhadiah ulang tahun, hadiah dekorasi omah, hadiah kebutuhan apartemen, hadiah kanca sing paling apik.

Kabeh meja bocah-bocah kita ketemu karo standar internasional sing relevan, kayata Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2000, EN71, ASTM. We offer free customer design,colors,paket kanggo sampeyan.We Sincerely ngajak sampeyan gabung kita.
View as  
 
Set Furnitur Anak

Set Furnitur Anak

Set Furnitur Anak iki yaiku meja lan kursi bear. Produsen furnitur bocah paling apik saka China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meja Belajar Anak Kab

Meja Belajar Anak Kab

Meja Belajar Anak digawe saka MDF kelas E0 lan kayu beech kelas A lan dipoles nganggo tangan, 3 lapisan lukisan banyu sing ramah lingkungan. Kita umume nutupi pasar Eropa lan Amerika. Cina.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meja Lan Kursi Anak

Meja Lan Kursi Anak

Meja lan Kursi Belajar Anak minangka desain penjualan panas anyar. Model iki digawe saka kayu lapis birch kualitas dhuwur lan polesan kanthi tangan, 3 lapisan lukisan banyu sing ramah lingkungan. Kita umume nutupi pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tabel Study Kanggo Bocah-bocah

Tabel Study Kanggo Bocah-bocah

Tabel Study Kanggo Bocah-bocah minangka desain paling anyar, sing digawe saka kayu beech kelas A sing berkualitas tinggi lan dipoles nganggo tangan, lukisan banyu sing ramah lingkungan 3 lapisan. Kita nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meja Pesta Anak

Meja Pesta Anak

Meja Pesta Anak digawe saka MDF kelas E0 lan kayu beech kelas A sing dipoles nganggo tangan. Lumahing yaiku lukisan banyu sing ramah lingkungan 3 lapisan. Umume kita nutupi pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meja lan Kursi Kayu Kanggo Bocah

Meja lan Kursi Kayu Kanggo Bocah

Meja lan kursi kayu kanggo bocah minangka salah sawijining desain seri segara. Meja lan kursi kayu iki bisa nggawa bocah-bocah menyang jagad segara kanthi desain kaya urip.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kustomisasi Meja Bocah bisa didol saka pabrik Tonglu. Minangka salah siji saka profesional China Meja Bocah manufaktur lan supplier, kita wis ngumpulake pengalaman sugih lan kita bakal terus makarya hard. Produk kita ana ing saham, sampeyan bisa tuku kapan wae. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.