Ngarep > Produk > Sepeda Bocah > Skuter Bocah

Skuter Bocah

Tonglu minangka produsen skuter bocah-bocah China profesional lan pemasok skuter bocah-bocah China. Kita duwe pengalaman udakara 10 taun kanggo ngasilake skuter bocah-bocah, sing nutupi sebagian besar pasar ing Eropa. Kita duwe desain dhewe lan tim R&D, tim penjualan lan tim produksi luwih saka 100 wong. , layanan profesional lan cepet, supaya kabeh pelanggan bisa njaluk dicekel bocah scooter karo kualitas dhuwur. Kanggo jaminan sampeyan, kita wis ngliwati akeh sertifikat produk sing gegandhengan kayata EN71, ASTM, BSCI lan CCC, uga ISO 9001.

Tetep elinga safety anak. Skuter bocah-bocah sing bobot entheng ngidini bocah-bocah sampeyan bisa lelayaran kanthi gampang kanthi ora licin, nyerep bobot, lan dek sing luwih jembar sing njamin aman lan nyaman. Dibangun nganggo aluminium utawa wesi, gagang TPR sing nyaman, rem sing dipercaya, roda PU utawa EVA sing dirancang kanggo nahan panggunaan saben dina. Kangge, sampeyan ora perlu tuku skuter anyar kanthi umur sing beda karo bocah-bocah. Handbar bisa diatur kanggo macem-macem umur, sampurna kanggo remaja lan wong diwasa.

Skuter bocah minangka cara sing apik kanggo nggawe bocah sehat ing njaba olahraga, nglatih keseimbangan lan koordinasi lan seneng-seneng.

Sehat Njaba Olahraga
Digitalisasi dadi masalah kanggo bocah-bocah kanthi pangembangan sosial. Rampung siji game pungkasan ing iPhone utawa nonton video ing laptop, iku kadhangkala mokal kanggo njaluk anak adoh saka layar. Mulane, luwih penting yen bocah-bocah nglampahi wektu ing hawa seger lan olahraga. Skuter Kids ora mung nyenengake, nanging uga ningkatake kekuatan otot lan pangembangan bocah-bocah.
Keseimbangan lan Koordinasi
Keseimbangan lan koordinasi minangka salah sawijining kabisan manungsa sing paling penting lan dhasar. Padha kudu sinau lan mulane iku penting kanggo miwiti minangka awal sabisa. Skuter anak bakal mbantu anak kanggo berkembang koordinasi lan imbangan. Awak lan awak bisa bebarengan kanggo alon-alon nguripake skuter ing arah sing dikarepake.
Fun Lan Hubungan Sosial
Nalika bocah ngerti carane nangani skuter, dheweke bakal seneng nunggang skuter lan mbangun kapercayan lan ajining dhiri. Salajengipun, kontak sosial bisa dijaga nalika bocah-bocah mlaku-mlaku ing njaba bebarengan karo kanca-kanca.
View as  
 
Kick Scooter

Kick Scooter

Kita duwe pengalaman sepuluh taun ing nggawe skuter kick. Skuter tendhangan olahraga sing berkualitas minangka pilihan sing paling apik kanggo bocah-bocah sing apik banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
Skuter Anak

Skuter Anak

Pigura aluminium anodized lan gembong PU nggawa rasa apik saka nunggang. Kualitas skuter anak paling apik saka pabrikan China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Skuter Bocah

Skuter Bocah

Skuter bocah iki minangka salah sawijining skuter sing paling awet lan serbaguna ing pasar. Kanthi kauntungan skuter sing lancar lan tahan suwe, model iki didol kanthi apik ing Eropa lan pasar Amerika.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kustomisasi Skuter Bocah bisa didol saka pabrik Tonglu. Minangka salah siji saka profesional China Skuter Bocah manufaktur lan supplier, kita wis ngumpulake pengalaman sugih lan kita bakal terus makarya hard. Produk kita ana ing saham, sampeyan bisa tuku kapan wae. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.