Ngarep > Produk > Sepeda Bocah > Bocah Becak

Bocah Becak

Tonglu minangka produsen beca bocah-bocah China profesional lan pemasok beca bocah-bocah China. We duwe pengalaman bab 10 taun kanggo gawé tricycle dicekel bocah, panutup paling saka pasar ing Europe.We duwe desain dhewe lan tim R&D, tim sales lan tim produksi luwih saka 100 people.We wis setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur. , layanan profesional lan cepet, supaya kabeh pelanggan bisa njaluk becak dicekel bocah karo kualitas dhuwur. Kanggo jaminan sampeyan, kita wis ngliwati akeh sertifikat produk sing gegandhengan kayata EN71, ASTM, BSCI lan CCC, uga ISO 9001.

Seri becak bocah kalebu becak bocah 3 ing 1, becak bocah sing prasaja, tricyel bocah cilik lan trike kayu mini 8 inci. Sepeda becak bocah dirancang kanggo bocah umur 3 nganti 8 taun sing bakal dadi investasi sing bermanfaat kanggo bocah cilik. desain lan materi, klien bisa milih becak dicekel bocah paling apik minangka padha need.In tampilan saka macem-macem terrain ruangan, kita nggunakake bahan kualitas dhuwur kaya aluminium utawa pigura wesi, kursi PE tahan UV, materi PU utawa EVA kanggo gembong lan ing. gembong cahya inflatable-free uga duwe struktur panyerepan kejut kang ndadekake ban nyandhang cukup tahan kanggo kasedhiya kanggo macem-macem surfaces.Lan handlebar dirancang karo setir winates 45degree mung, ngowahi fleksibel bisa nyegah rollover nalika bayi nunggang.

Sepeda beca bocah-bocah nduweni manfaat sing luar biasa kanggo perkembangan bocah-bocah.
kamardikan
Bocah cilik wiwit umur 1 nganti 2 taun pengin nindakake samubarang dhewe lan ngrasakake kebebasan. Tricycle ngidini bocah-bocah bisa nunggang dhewe lan ngontrol dhewe, kendhali katrampilan motor bisa nambah kapercayan kanggo nindakake kanthi mandiri.

Njupuk Inisiatif
Bocah-bocah duwe kendali luwih akeh babagan numpak becak, disaranake supaya bisa miwiti petualangan anyar. Dheweke bisa njelajah macem-macem sudhut omah, latar mburi utawa taman nalika menehi kebebasan kanggo nyopir trike dhewe. Sedaya kagiyatan menika minangka tataran sinau kangge berinisiatif nindakaken piyambak-piyambak tanpa bantuan tiyang sepuh.

kapercayan
Nalika bocah-bocah wis nguwasani katrampilan kemudi, dheweke entuk rasa sukses kanggo nindakake samubarang dhewe lan nambah kapercayan. Bocah-bocah ngrasa percaya diri nalika numpak becak, amarga dheweke rumangsa kaya wong diwasa. Nalika bisa maju kanthi cepet lan muter lan ngindhari alangan kanthi sukses, dheweke entuk kapercayan babagan katrampilan motor dhewe lan terus njupuk katrampilan sing luwih tantangan.

View as  
 
Bayi Trike

Bayi Trike

Baby Trike minangka tricycle pamula sing sampurna. Kanthi konstruksi sing kuat, kursi lebar sing bisa diatur, lan grip gagang TPR, trike iki sampurna kanggo nyengkuyung gaya urip sing aktif. Iki minangka hadiah paling apik kanggo bocah cilik! Ndadekke fun lan kabungahan kanggo bocah-bocah lan ndadekke kanak-kanak apik kanggo wong-wong mau!

Maca liyaneKirim Enquiry
Bocah Becak

Bocah Becak

Bocah-bocah Tricycles keren banget. Siap-siap muter nganggo Roda Olahraga! Roda olahraga nyengkuyung anak sampeyan metu lan olahraga kanthi potensial rip-roaring tanpa wates. tansah duwe anak nganggo helm. (Helm ora klebu). Numpak pedal anyar sing nyenengake iki kanggo bocah umur 3-6. Sugeng Nunggang!

Maca liyaneKirim Enquiry
Bocah Becak

Bocah Becak

Tricycles dicekel bocah multi-fungsi kualitas dhuwur banget populer amarga telung fungsi, kita pengabdian dhéwé kanggo dicekel bocah mancal pirang-pirang taun, kita mung gawé apa marem kita pelanggan. Sugeng rawuh ing perusahaan kita, OEM lan ODM kasedhiya kanggo kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Becak Bayi

Becak Bayi

Tricycles bayi multi-fungsi kualitas dhuwur banget populer amarga telung fungsi, kita pengabdian dhéwé kanggo dicekel bocah bike akeh taun, Kita mung gawé apa gawe marem kita pelanggan. Sugeng rawuh ing perusahaan kita, OEM lan ODM kasedhiya kanggo kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kustomisasi Bocah Becak bisa didol saka pabrik Tonglu. Minangka salah siji saka profesional China Bocah Becak manufaktur lan supplier, kita wis ngumpulake pengalaman sugih lan kita bakal terus makarya hard. Produk kita ana ing saham, sampeyan bisa tuku kapan wae. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.