Ngarep > Produk > Sepeda Bocah > Balance Bike

Balance Bike

TongLu minangka produsen sepeda keseimbangan profesional China lan pemasok sepeda keseimbangan China. Kita wis setya sepeda imbangan grosir ing lapangan bocah-bocah sajrone 10 taun, sepeda keseimbangan wis diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia lan liya-liyane. Pabrik kita duwe bengkel kayu, bengkel injeksi, bengkel perangkat keras, bengkel cetakan, lan bengkel jahit. Kita bisa ngrancang produk gabungan karo bahan lan proses sing beda. Kita duwe tim desain profesional kanggo produksi lan paket, uga kita duwe kepala insinyur senior kanggo ngatur lan ngontrol kualitas lan safety produk. Sepeda keseimbangan utamane kalebu walker mini bocah-bocah 8 inci, sepeda keseimbangan 10 inci, sepeda keseimbangan 12 inci lan sepeda keseimbangan seri kayu. Kabeh produk bocah-bocah cocog karo standar safety internasional sing relevan, kayata sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2000, EN71, ASTM. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Awak sepeda imbangan kita digawe saka aluminium, sing njaga stabilitas sing kuwat nalika njaga bobot entheng. Umure dawa. Kursi bantalan nyetel dhuwur sing beda-beda lan dhuwur stang sing bisa diatur supaya pas karo bocah sing tuwuh saben taun. Setang digawe saka bahan TPR kanthi efek Anti-Slip sing apik kanggo nyegah tangan bocah-bocah saka geser saka setang. Genggeman gagang duwe ujung gagang bantalan kanggo keamanan ekstra. Anak sampeyan pantes ngrasakake sepedha sepeda liwat ban PU. Menehi kulo smoothest, paling nyaman lan nonton wong eseman. Balancing bike ora mbutuhake situs khusus, ora preduli ing dalan, taman, dalan alas utawa plataran, njero ruangan bisa digunakake.
Nandurake rasa imbang: Sawise bayi sinau mlaku, dheweke kudu ngleksanani keseimbangan lan ngimbangi mobil kanggo nemokake titik tumpu ing ayunan kiwa lan tengen.
Kemampuan koordinasi olahraga: kemampuan koordinasi gerakan gedhe bayi uga kudu ditingkatake liwat latihan dolanan.
Ngapikake responsif: nglatih reaksi fisik, ningkatake kemampuan anak kanggo ngontrol diri, ngontrol diri, ngatur diri.
Peningkatan fisik: Nalika dolanan, sampeyan bisa ngrangsang otot pedhet anak lan nambah energi awak.
Hadiah Ulang Tahun Anak sing Sampurna: Mobil imbangan iki minangka hadiah ulang tahun sing sampurna. Hadiah ulang tahun sing cocog kanggo bocah, bocah umur 2 nganti 8 taun.
Prasaja Set Up: Ora perlu sepeda imbangan bocah-bocah angel diatur! Sepeda wiwitan iki dirakit sebagian. Roda dipasang kanthi aman lan siap ditunggangi. Cukup geser jog lan stang ing posisi sing pas kanggo anak lan jepit nganggo kunci sing kasedhiya.

Sepeda keseimbangan minangka cara sing luwih aman, luwih cepet lan nyenengake kanggo bocah-bocah sinau sepeda. Sepeda tanpa pedal ngidini bocah-bocah nguwasani keseimbangan lan setir luwih dhisik supaya pindhah menyang mancal pedal gampang. Sepeda imbangan sing apik kanggo bocah-bocah sing duwe tantangan lan pembalap berpengalaman sing seneng nguji watesan. Sepeda keseimbangan sing apik tenan bakal nggawe anak sampeyan ngembangake katrampilan keseimbangan lan koordinasi kanthi cepet! TongLu nyetel standar!
View as  
 
Sepeda Mini Kab

Sepeda Mini Kab

10 "Mini Bike iki digawe saka aluminium lan duwe resistance anti-selip sing luwih apik. Desain unik luwih ati-ati. Ing proses bocah-bocah nunggang sepeda sing seimbang, sepeda mini ningkatake fisik bocah lan ningkatake kekebalan. Sepeda balancing ora mbutuhake situs khusus. , ora ketompo ing dalan, taman, dalan alas utawa plataran, njero ruangan bisa digunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Balance Bike Kanggo Toddler

Balance Bike Kanggo Toddler

Sepeda tanpa pedal kita minangka sepeda tingkat entri sing apik sing bisa mbantu bocah sampeyan nambah keseimbangan, daya tahan lan koordinasi, lan uga nyenengake. Kanggo penunggang awal, iki minangka sepeda keseimbangan pertama sing sampurna lan hadiah sing apik banget. Ing ngisor iki minangka pambuka Balance Bike For Toddler, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Maca liyaneKirim Enquiry
Balance Bike Kanggo Bocah-bocah

Balance Bike Kanggo Bocah-bocah

Iku 12 "Bike Balance kanggo Bocah-bocah sing panas ing blok kasebut. Lukisan oksidasi anodized lan pigura aluminium sing tahan lama, cukup entheng kanggo nyeret, desain warna sing apik banget nggawe keseimbangan TongLu dadi bocah-bocah sing menarik karo olahraga ruangan supaya adoh karo TV & video game. mancal latihan imbangan sampurna kanggo bocah umur 4-8 taun.

Maca liyaneKirim Enquiry
Bike Balance Balita

Bike Balance Balita

10" Toddler Balance bike minangka sepeda pisanan sing cocog kanggo bocah sampeyan. Nawakake platform sing aman kanggo ngembangake koordinasi lan keseimbangan, anak sampeyan bakal seneng numpak saka awal! Desain kanggo bocah umur 3 - 6 taun, sepeda keseimbangan bocah handlebar lan jog bisa diatur kanggo pas paling seng numpaki lan adaptasi nalika anak mundak akeh.

Maca liyaneKirim Enquiry
Anak Balance Bike

Anak Balance Bike

10" Children's Balance Bike minangka hadiah sing sampurna kanggo pengalaman sepedaan bocah sing umur 3 - 6 taun pisanan. Sepeda Balance mbukak jagad anyar sing nyenengake lan olahraga kanggo sampeyan lan anak. raos kamardikan lan kamardikan, nalika mbantu anak dadi mobile lan aktif ing astonishingly awal umur.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kids Balance Bike

Kids Balance Bike

Sinau numpak sepedha minangka salah sawijining petualangan pertama sing ditindakake nalika isih bocah. Lan kanthi sepeda keseimbangan bocah iki, sinau numpak gampang kaya mlaku. Digawe saka pigura paduan aluminium sing kuat Iku sampurna kanggo bocah-bocah umur 3 nganti 6, mbantu nambah keseimbangan, koordinasi lan stamina. Kabeh tanpa repot saka gembong latihan mumetake utawa wobbly.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kustomisasi Balance Bike bisa didol saka pabrik Tonglu. Minangka salah siji saka profesional China Balance Bike manufaktur lan supplier, kita wis ngumpulake pengalaman sugih lan kita bakal terus makarya hard. Produk kita ana ing saham, sampeyan bisa tuku kapan wae. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.