Kids Balance Bike
  • Kids Balance Bike - 0 Kids Balance Bike - 0
  • Kids Balance Bike - 1 Kids Balance Bike - 1
  • Kids Balance Bike - 2 Kids Balance Bike - 2
  • Kids Balance Bike - 3 Kids Balance Bike - 3
  • Kids Balance Bike - 4 Kids Balance Bike - 4

Kids Balance Bike

Sinau numpak sepedha minangka salah sawijining petualangan pertama sing ditindakake nalika isih bocah. Lan kanthi sepeda keseimbangan bocah iki, sinau numpak gampang kaya mlaku. Digawe saka pigura paduan aluminium sing kuat Iku sampurna kanggo bocah-bocah umur 3 nganti 6, mbantu nambah keseimbangan, koordinasi lan stamina. Kabeh tanpa repot saka gembong latihan mumetake utawa wobbly.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

10" No-Pedal Kids Balance Bike

 

Sinau numpak sepedha minangka salah sawijining petualangan pertama sing ditindakake nalika isih bocah. Lan kanthi sepeda keseimbangan bocah iki, sinau numpak gampang kaya mlaku. Digawe saka pigura paduan aluminium sing kuat Iku sampurna kanggo bocah-bocah umur 3 nganti 6, mbantu nambah keseimbangan, koordinasi lan stamina. Kabeh tanpa repot saka gembong latihan mumetake utawa wobbly.


Kids Balance BikeKids Balance Bike


1. Pambuka produk

 

Tong Lu 10" No-Pedal Kids Balance Bike kanggo Kids Ages 3-6 Taun karo PU ban, 3. 10kg entheng, jog dhuwur luwes, ASTM-Certified.

Kabeh babagan sepeda keseimbangan bocah menyang sudut garpu ngarep lan dawa jarak sumbu roda. Gampang kanggo bocah cilik bisa nunggang lan maneuver.

Saben bocah ngelingi nalika pisanan sinau numpak sepedha. Nggawe kenangan kasebut.


Kids Balance BikeKids Balance Bike 


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

 

Jeneng produk:

"Sepeda Balance 10 kab

Model NO:

TL-110

Bahan:

Aluminium/Wesi

Ban:

Roda PU utawa EVA (Roda Olahraga)

G. W/N. W

3. 90kg/3. 10 kg

Ukuran Paket:

68x18x28cm (roda, kursi dipasang kabeh)

Cocog kanggo Umur:

3-6 taun

warna:

Roda warna kaping pindho, OEM

 

Kids Balance Bike


3. Fitur Produk lan Aplikasi

 

Desain sing gampang dicekel bocah

instalasi gampang. Materi perlindungan lingkungan.

Non-slip, tahan UV lan ora luntur ing njaba

Sepeda keseimbangan bocah-bocah 10 nduweni pigura paduan aluminium sing dikuatake kanggo daya tahan lan umur dawa ekstra.

 

Kids Balance Bike


4. Detail Produk

 

Stang aluminium anodized + pigura aluminium lapisan warna

Kursi empuk PU sing nyaman, dhuwure jog sing bisa diatur.

Ban PU padhet, lan bantalan bal baja, ngidini perjalanan sing lancar lan aman.

Roda sepeda imbangan bocah iki rong warna, sing khusus banget

Bahan sing apik lan desain tingkat dhuwur ndadekake populer ing saindenging jagad.

Pilihan 1: pigura logam materi + gembong EVA.

Opsional 2:bahan aluminium + gembong PU.

 

Kids Balance Bike


5. Kualifikasi produk

 

We strictly tindakake standar internasional kalebu ISO 9001: 2000 sistem Manajemen Mutu, EN 71lan standar ASTM kanggo produk anak. Kajaba iku, Kita wis disertifikasi dening BSCI.

 

Kids Balance Bike


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

 

We sing kesuwur dening kualitas apik, rega cukup competitive lan layanan malah ing wektu pangiriman.

 

7. FAQ

 

Q: Apa sampeyan pabrik?

A: Ya, kita minangka Produsen profesional kanggo produk Kids kaya meja bocah, kursi bocah, perabotan bocah, sepeda keseimbangan bocah, sepeda roda tiga, skuter bocah, dolanan kayu bocah.

Q: Bisa njaluk sampel sadurunge produksi massal?

A: Ya, sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas. Biaya sampel lan biaya pangiriman bisa dirundingake.

P: Apa produk sampeyan kaya meja bocah, kursi bocah, sepeda keseimbangan bocah gampang dipasang?

A: Produk kita gampang dirakit, sawetara gaya ora butuh alat kasebut, wis dirakit kanthi lengkap. Wis instruksi lan video kanggo nuduhake carane nginstal.

P: Ing endi pabrik sampeyan?

A: Kita ing Ningbo, China

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi?

A: Kita duwe ISO 9001, BSCI, EN71, ASTM, CCC lan liya-liyane.

 

 



Panas Tags: Bike Balance Kids, Customized, Grosir, Tuku, China, Ing Simpenan, Produsen, Supplier, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.