Ngarep > Produk > Furnitur Anak > Kabinet Bocah

Kabinet Bocah

Garis kabinèt bocah-bocah kalebu rak buku bocah-bocah, lemari panyimpenan bocah-bocah, dhadha dolanan bocah-bocah, lemari klambi bocah-bocah lan luwih akeh perabotan kayu lan panyimpenan dolanan.

Kabinet kita cocog kanggo kamar turu bocah, ruang dolanan utawa ruangan liyane ing omah kanthi lemari lantai multi guna iki, taman kanak-kanak, prasekolah, daycare, papan dolanan lan liya-liyane.

Iku luwih gampang kanggo kabeh wong nalika bocah-bocah bisa nemokake dolanan, sandhangan lan buku dhewe.

Ing kene ana akeh ide kanggo mbantu dheweke nggawe barang-barang kanthi rapi lan teratur, saengga duwe wektu luwih akeh kanggo dolanan.

Lemari bocah-bocah sing siap dirakit gampang banget digabungake lan regane terjangkau. Pilih saka macem-macem lemari bocah-bocah ing macem-macem wujud, ukuran, desain lan nggawe ruangan sampeyan katon teratur lan apik tenan.
View as  
 
Dodo Dolanan

Dodo Dolanan

Iku cara sing apik kanggo nambah dodo dolanan menyang kamar bocah utawa ruang dolanan lan bocah-bocah bakal seneng bisa ngatur kabeh dolanane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Toy Storage Box

Toy Storage Box

Kothak panyimpenan dolanan iki digawe saka MDF lan sikil beech. Kanthi engsel lan gagang logam, aman kanggo bocah-bocah nggunakake. Werna putih bisa cocog karo saben perabotan gaya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kabinet Kanggo Panyimpenan Anak

Kabinet Kanggo Panyimpenan Anak

Lemari 3 lapisan kanggo panyimpenan bocah-bocah lan lemari klambi bocah-bocah kalebu. Dhuwur cocok kanggo bocah-bocah nggunakake. Lan kabeh materi kasebut aman kanggo bocah-bocah. Menehi ruang pribadi kanggo bocah.

Maca liyaneKirim Enquiry
Rak Buku Anak Kab

Rak Buku Anak Kab

Rak buku bocah karo lemari panyimpenan cocok kanggo kamar bocah-bocah, pembibitan kelas lan taman kanak-kanak. Temokake rak buku bocah-bocah modern saka bahan berkualitas tinggi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Rak Buku Bocah

Rak Buku Bocah

Sampeyan bisa menehi murid cilik perpustakaan ngarep karo lemari buku bocah-bocah kanggo omah favorit wektu crita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Rak Buku Anak Kab

Rak Buku Anak Kab

Rak buku bocah cilik kanthi meja lan kursi populer karo sertifikasi EN71 lan sertifikasi ASTM.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kustomisasi Kabinet Bocah bisa didol saka pabrik Tonglu. Minangka salah siji saka profesional China Kabinet Bocah manufaktur lan supplier, kita wis ngumpulake pengalaman sugih lan kita bakal terus makarya hard. Produk kita ana ing saham, sampeyan bisa tuku kapan wae. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.