Ngarep > Produk > Sepeda Bocah

Sepeda Bocah

Kita minangka produsen terkemuka sing duwe spesialisasi ing produksi sepeda bocah ing China. Kita wis setya pit grosir bocah-bocah ing lapangan bocah-bocah sajrone 10 taun. Sepeda anak-anak kita kanthi desain asli kanthi rega terjangkau. Kita duwe rong pabrik manufaktur lan luwih saka 10.000 meter persegi pabrik produksi, bakal ngrampungake pesenan ing omah kanthi kontrol kualitas sing apik. Kita duwe pasukan teknis sing kuwat, Desainer sing apik, insinyur cetakan sing trampil, tim teknisi produksi sing berpengalaman lan klompok manajemen normatif. Priksa kualitas sajrone produksi, kita mbukak lan transparan ing saben proses produksi. We welcome customer mriksa proses produksi lan mriksa ing omah. Sepeda bocah wis diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia lan liya-liyane. Kabeh produk bocah-bocah memenuhi standar safety internasional sing relevan, kayata sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2000, EN71, ASTM. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Lukisan oksidasi anodized lan pigura aluminium awet, cukup entheng kanggo nyeret, desain warna sing apik banget nggawe sepeda TongLu bocah-bocah dadi menarik karo olahraga ruangan supaya adoh karo TV & video game. Sepeda bocah digawe saka aluminium lan roda PU, kekerasan dhuwur, ora ana deformasi, ora karat. Sepeda anak-anak kita nggunakake ban PU ,Ora perlu kembung bisa ketemu macem-macem nunggang lemah. Setang digawe saka bahan TPR kanthi efek Anti-Slip sing apik kanggo nyegah tangan bocah-bocah saka geser saka setang. Sepeda bocah-bocah bisa nyetel jarak saka stang menyang kursi kanthi tuwuh anak, sing luwih gampang dikontrol bocah. Kabeh bahan sing ramah lingkungan lan ora beracun, sing njamin keamanan bayi. sepeda dicekel bocah duwe pigura alloy aluminium dikiataken kanggo kekiatan ekstra lan dhowo umure. Kabeh bagean wis dipilih dadi paling apik ing kelas, kursi empuk premium bisa nyedhiyakake safety lan kenyamanan supaya bisa numpak sedina muput. Dhuwur kursi bisa diatur. Bisa ngiringi wutah anak lan nyukupi kabutuhan bocah-bocah saka macem-macem umur bisa ngembangake rasa imbangan, koordinasi diri lan kontrol motor. Desain unik luwih ati-ati. Ing proses bocah-bocah nunggang sepeda, bocah-bocah pit ningkatake fisik bocah lan ningkatake kekebalan. Prasaja Set Up: Ora perlu pit bocah-bocah dadi angel diatur! Sepeda wiwitan iki dirakit sebagian. Roda dipasang kanthi aman lan siap ditunggangi. Cukup geser jog lan stang ing posisi sing pas kanggo anak lan jepit nganggo kunci sing kasedhiya.

Anak-anak sepeda bisa nyukupi kabutuhan pangembangan olah raga gedhe, kabutuhan kanggo njelajah papan, eksperimen terus-terusan nggunakake awak dhewe, butuh kacepetan lan kabutuhan rasa percaya diri. Yen sampeyan pengin anak dadi luwih sehat, luwih wani, lan luwih percaya diri, iki pilihan sing paling apik tanpa ragu-ragu.
View as  
 
Bayi Trike

Bayi Trike

Baby Trike minangka tricycle pamula sing sampurna. Kanthi konstruksi sing kuat, kursi lebar sing bisa diatur, lan grip gagang TPR, trike iki sampurna kanggo nyengkuyung gaya urip sing aktif. Iki minangka hadiah paling apik kanggo bocah cilik! Ndadekke fun lan kabungahan kanggo bocah-bocah lan ndadekke kanak-kanak apik kanggo wong-wong mau!

Maca liyaneKirim Enquiry
Bocah Becak

Bocah Becak

Bocah-bocah Tricycles keren banget. Siap-siap muter nganggo Roda Olahraga! Roda olahraga nyengkuyung anak sampeyan metu lan olahraga kanthi potensial rip-roaring tanpa wates. tansah duwe anak nganggo helm. (Helm ora klebu). Numpak pedal anyar sing nyenengake iki kanggo bocah umur 3-6. Sugeng Nunggang!

Maca liyaneKirim Enquiry
Bocah Becak

Bocah Becak

Tricycles dicekel bocah multi-fungsi kualitas dhuwur banget populer amarga telung fungsi, kita pengabdian dhéwé kanggo dicekel bocah mancal pirang-pirang taun, kita mung gawé apa marem kita pelanggan. Sugeng rawuh ing perusahaan kita, OEM lan ODM kasedhiya kanggo kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Becak Bayi

Becak Bayi

Tricycles bayi multi-fungsi kualitas dhuwur banget populer amarga telung fungsi, kita pengabdian dhéwé kanggo dicekel bocah bike akeh taun, Kita mung gawé apa gawe marem kita pelanggan. Sugeng rawuh ing perusahaan kita, OEM lan ODM kasedhiya kanggo kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kick Scooter

Kick Scooter

Kita duwe pengalaman sepuluh taun ing nggawe skuter kick. Skuter tendhangan olahraga sing berkualitas minangka pilihan sing paling apik kanggo bocah-bocah sing apik banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
Skuter Anak

Skuter Anak

Pigura aluminium anodized lan gembong PU nggawa rasa apik saka nunggang. Kualitas skuter anak paling apik saka pabrikan China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kustomisasi Sepeda Bocah bisa didol saka pabrik Tonglu. Minangka salah siji saka profesional China Sepeda Bocah manufaktur lan supplier, kita wis ngumpulake pengalaman sugih lan kita bakal terus makarya hard. Produk kita ana ing saham, sampeyan bisa tuku kapan wae. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.