Sepeda Balance Kayu
  • Sepeda Balance Kayu - 0 Sepeda Balance Kayu - 0
  • Sepeda Balance Kayu - 1 Sepeda Balance Kayu - 1
  • Sepeda Balance Kayu - 2 Sepeda Balance Kayu - 2
  • Sepeda Balance Kayu - 3 Sepeda Balance Kayu - 3
  • Sepeda Balance Kayu - 4 Sepeda Balance Kayu - 4

Sepeda Balance Kayu

Sepeda Balance Kayu kanthi rega murah kanthi kualitas entheng lan dhuwur kanggo bocah cilik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sepeda Balance Kayu 12inch

 

1. Pambuka produk

 

Sepeda imbangan kayu minangka dolanan apik sing cocog kanggo lelungan ing njaba ruangan. Iki bakal mbantu bocah-bocah nguwasani keseimbangan lan ngembangake koordinasi. Dheweke bakal bisa niru bocah-bocah sing luwih tuwa lan sinau numpak mancal kanthi luwih gampang tanpa roda latihan. Kursi sing bisa diatur cocog karo ukuran bocah nalika tuwuh. Sepeda keseimbangan kayu alami iki bisa dipersonalisasi nganggo stiker utawa lukisan DIY.

 

Wooden Balance Bike



2. Parameter produk

 

Jeneng produk:

Sepeda Balance Kayu

Model NO. :

TL-W112

Bahan:

Kayu Lapis Birch

Ukuran Roda:

12 inch

Ban:

PU utawa EVA Wheel

G. W./N. W:

3. 3/4. 3KGS

Ukuran Paket:

73x20x31cm (roda, kursi, kabeh dipasang)

Cocog Kanggo Umur

3-8 Taun

warna

Alamiah

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

 

Iki minangka cara sing apik kanggo nyiapake bocah-bocah numpak sepeda roda loro sing khas. Iku uga alternatif pinter kanggo latihan gembong lan dianggep minangka cara sing luwih apik kanggo bocah-bocah sinau carane njaga imbangan ing loro wheel . Kanthi mancal imbangan kayu iki, tujuan kita yaiku nawakake sepeda keseimbangan sing ramah lingkungan, maju, lan berkualitas tinggi sing menehi inspirasi kanggo bocah-bocah lan kulawargane supaya bisa urip kanthi aktif, kreatif, lan petualang.

 

Wooden Balance BikeWooden Balance BikeWooden Balance Bike


Sepeda keseimbangan kayu gaya vintage

Bingkai kayu lapis birch

Kursi sing bisa diatur

Mbantu ngembangake keseimbangan lan koordinasi

Langkah sing apik kanggo sinau numpak sepeda pedal

 

Wooden Balance Bike


4. Detail Produk

 

Temokake ulasan rinci babagan sepeda imbangan kayu sing paling apik sing mesthi bakal menehi pengalaman sinau sing nyenengake lan nyenengake kanggo bocah-bocah lan nyiapake sepeda nyata!

 

Wooden Balance Bike


5. Kualifikasi produk

 

Kabeh sepeda imbangan kayu 100% dipriksa sadurunge dikirim, aja kuwatir babagan kualitas. Kita nyedhiyakake garansi wektu suwe, layanan sawise adol lan dhukungan teknis.

 

Wooden Balance Bike


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

 

Pangiriman:

Tanggal produksi massal sepeda imbangan kayu biasane 15 ~ 30 dina, gumantung saka jumlah pesenan.

Sample bisa dikirim ing 7 dina.

Pangiriman:

Pelabuhan loading paling cedhak yaiku Ningbo, pengiriman kanthi segara, kanthi sepur, kanthi udhara, bisa ditindakake.

Ngelayani:

1. 24 jam layanan online. Yen sampeyan duwe masalah babagan sepeda imbangan mini, hubungi kita kapan wae. Kita bakal menehi balesan ing 24 jam.

2. Layanan tim profesional. Tim layanan profesional, teknisi lan ahli kecantikan uga nyedhiyakake layanan adhep-adhepan kanggo pitakonan lan masalah operasional yen perlu.

3. layanan OEM. Yen sampeyan duwe desain dhewe, iku bakal tampi kanggo kita. Kita duwe tim desain profesional kanggo nyedhiyakake layanan khusus.

 

7. FAQ

 

Q: Apa sampeyan pabrik?

A: Ya, kita minangka Produsen profesional kanggo produk Kids kaya meja bocah, kursi bocah, perabotan bocah, sepeda keseimbangan bocah, sepeda roda tiga, skuter bocah, dolanan kayu bocah.

P: Ing endi pabrik sampeyan?

A: Kita ing Ningbo, China

Q: Yen OEM ditrima?

A: Mesthi, OEM disambut.

Q: Kepiye babagan wektu pangiriman?

A: Sampel utawa urutan jejak bisa dikirim sajrone 10 dina yen ana ing saham. Wektu produksi normal kira-kira 20-30 dina.

P: Apa sampeyan bisa nggawe logo khusus dicithak ing sepeda imbangan kayu?

A: Ya, kita bisa. Kita bisa nindakake sablon, pencetakan transfer panas utawa laser ing produk sampeyan.

 



Panas Tags: Bike Balance Kayu, Disesuaikan, Grosir, Tuku, China, Ing Simpenan, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.