Ngarep > Produk > Dekorasi Kamar Anak > Tenda Anak Kab

Tenda Anak Kab

Tenda teepee iki digawe saka kanvas katun 100% alami, ora beracun, ora dicet. Cagak-cagak tenda digawe saka kayu pinus sing kuat lan bebas saka bau kimia lan zat sing mbebayani.

Kanthi langsir, tutup ngarep bisa ditutup, menehi ruang pribadi kanggo bocah-bocah kanggo rahasia cilik lan nyengkuyung supaya bisa mandiri lan ngajeni wong liya.

Dheweke bisa maca buku, mikir utawa ngaso ing teepee bocah-bocah. Dheweke uga bisa dolanan karo kanca-kanca, sedulur-sedulur ing bocah-bocah dolanan tenda. Apa maneh, wong tuwa bisa ngobrol karo bocah-bocah ing teepee bocah-bocah.

Bocah-bocah sing gampang dirakit dolanan tenda. Kids Kids Tent bakal mbantu sampeyan ngirit wektu kanggo ngurus anak, supaya sampeyan duwe sawetara wektu kanggo nindakake barang dhewe utawa dolanan bareng.

Gampang kanggo ngumpul lan nutup teepee nalika sampeyan nggunakake utawa ora nggunakake. Iku trep banget kanggo sampeyan mindhah teepee utawa ngresiki omah ing sembarang wektu. Sampurna kanggo bocah-bocah ing njero ruangan utawa ing njaba ruangan.

Kémah bisa digunakake ing njero ruangan utawa ing njaba ruangan, utamane ing piknik musim panas, warna sing apik kanggo bocah lanang lan wadon.
View as  
 
Bocah-bocah Dolanan Tenda

Bocah-bocah Dolanan Tenda

Desain tenda dolanan bocah sing apik lan terjangkau kanggo kulawargane karo bocah-bocah sing seneng. Tenda mbayar bocah iki populer ing pasar kalebu Eropa, Amerika, Asia lan liya-liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dolanan Tarub

Dolanan Tarub

Bocah-bocah dolanan tenda uga bakal nggawe ruangan kebak bocah lan ninggalake kenangan masa kanak-kanak sing apik kanggo bocah-bocah. Kémah bisa digunakake ing njero ruangan utawa ing njaba ruangan, utamane ing piknik musim panas, warna sing apik kanggo bocah lanang lan wadon. Anak-anak bisa ngembangake imajinasi kanggo nggawe kastil cilik.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tenda Teepee Kanggo Bocah-bocah

Tenda Teepee Kanggo Bocah-bocah

Ing papan sing kapisah iki, bocah-bocah bisa melu kegiatan inspirasi sing bakal mbantu pangembangane. Apa lagi dolanan, maca buku utawa turu, bocah-bocah bakal seneng seneng-seneng ing tenda tipi iki kanggo bocah-bocah. Kids playhouse tarub gaya desain prasaja lan nyaman ora bakal ketinggalan jaman. Saben bocah bakal seneng tenda teepee dhewe kanggo bocah-bocah. Iki minangka hadiah sing paling apik kanggo bocah-bocah!

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kustomisasi Tenda Anak Kab bisa didol saka pabrik Tonglu. Minangka salah siji saka profesional China Tenda Anak Kab manufaktur lan supplier, kita wis ngumpulake pengalaman sugih lan kita bakal terus makarya hard. Produk kita ana ing saham, sampeyan bisa tuku kapan wae. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.