Set Meja Lan Kursi Anak
  • Set Meja Lan Kursi Anak - 0 Set Meja Lan Kursi Anak - 0
  • Set Meja Lan Kursi Anak - 1 Set Meja Lan Kursi Anak - 1
  • Set Meja Lan Kursi Anak - 2 Set Meja Lan Kursi Anak - 2
  • Set Meja Lan Kursi Anak - 3 Set Meja Lan Kursi Anak - 3
  • Set Meja Lan Kursi Anak - 4 Set Meja Lan Kursi Anak - 4

Set Meja Lan Kursi Anak

Set Meja lan Kursi Bocah-bocah digawe saka kayu lapis birch sing berkualitas tinggi lan dipoles nganggo tangan, 3 lapisan lukisan banyu sing ramah lingkungan. Kita umume nutupi pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Set Meja lan Kursi Anak


1. Pambuka produk


Set Meja lan Kursi Anak yaiku kayu semanggi papat godhong dolanan dolanan dolanan meja dolanan karo set kursi sofa.Model iki regane apik kanthi kayu birch kelas dhuwur kanthi polesan tangan.

Detail Kursi Sofa Kab

1) bantal kursi: busa tahan api + PU 2) Kayu Lapis kualitas dhuwur

Kita fokus ing meja lan kursi bocah-bocah medium lan dhuwur.Material kayu kualitas dhuwur karo lukisan banyu 3layers ndadekake awet use.All meja lan kursi anak kita ketemu karo standar internasional sing cocog, kayata ISO 9001:2000 Quality Management System, EN71, ASTM.

 

Keuntungan: bayi bisa lungguh, sinau, maca, dolanan, mangan ing taman kanak-kanak, prasekolah, kamar, ruang istirahat, bangunan hiburan, dekorasi omah kanthi desain sing apik banget.

 

Hadiah liburan sing sampurna: meja lan kursi bocah sing apik banget bakal dadi hadiah sing apik kanggo kanca, sing ditresnani, hadiah Natal, hadiah ulang tahun, hadiah dekorasi omah, hadiah penting apartemen, hadiah kanca sing paling apik.

 

Paket:

Kita biasane nggunakake kothak karton kabeh tutup + sisipan busa EPE kanggo ngliwati tes gulung. Kothak spare part abang sing jelas lan instruksi Inggris kalebu. Aman kanggo bayi tanpa aksesoris sing cetha.

 

Kids Table And Chairs Set


2. Parameter Produk (Spesifikasi)


jeneng

Kids Four-leaf semanggi meja game + kursi sofa

Ukuran

Meja 60*60*50cm/Kursi 48x38.5x44cm

(25cm dhuwur)

GW

Meja 5KG/Kursi 2.9KG

Paket

Meja 68*67*7.5cm/Kursi 51*40.5*11.5cm

warna

Biru,Putih,Pink,Mint Green,Abu-abu/Dhukungan kanggo adat

MOQ

2 pcs

Sertifikat

ASTM/EN71/CCC/CE/ISO9001

Paket

Karton


Kids Table And Chairs SetKids Table And Chairs SetKids Table And Chairs Set

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Kayu birch kualitas dhuwur kelas ndhuwur

Sikil beech kualitas dhuwur

Loro laci mbukak cukup ruang

Ketebalan 18 mm

Sikil DIA:š 35mm

Bobot beban 100kg

3 lapisan banyu lukisan

Dipoles nganggo tangan krasa lancar


Kids Table And Chairs Set


4. Detail Produk


Kayu birch kualitas dhuwur kelas ndhuwur

Sikil beech kualitas dhuwur

Loro laci mbukak cukup ruang

Lukisan banyu ramah lingkungan

Dipoles kanthi lancar

Paket mail

 

Kids Table And Chairs Set 


5. Kualifikasi produk


ISO 9001:2000 Sistem Manajemen Mutu, EN71, ASTM.

 

Kids Table And Chairs Set


6. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani


Pangiriman: Barang akeh sajrone 25 dina, gumantung saka urutan Qty;

Pengiriman: Pelabuhan muat paling cedhak yaiku NingBo, pengiriman kanthi segara, kanthi sepur, kanthi udhara - Layanan: Desain gratis, warna,paket. Kita uga nyedhiyakake layanan sawise adol, masalah apa wae babagan lilin, mung ngirim E-mail lan kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatasi masalah, kita nggoleki hubungan jangka panjang.

  

Kids Table And Chairs SetKids Table And Chairs Set


7. FAQ


Q: Apa sampeyan pabrik?

A: Ya, kita Produsen profesional kanggo produk Kids kaya meja bocah, kursi bocah, perabotan bocah, sepeda keseimbangan bocah, becak bocah, skuter bocah, dolanan kayu bocah.

Q: Bisa njaluk sampel sadurunge produksi massal?

A: Ya, sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas. Biaya sampel lan biaya pangiriman bisa dirundingake.

P: Kepiye cara ngemas produk sampeyan?

A: Kabeh produk anak kita teka karo paket mail. Ngatur paket uga kasedhiya adhedhasar MOQ tartamtu.

P: Apa sampeyan bisa mbantu nggawe logo khusus ing produk kasebut?

A: Ya, kita bisa. Kita bisa nindakake sablon, pencetakan transfer panas utawa laser ing produk sampeyan.

P: Kepiye carane nyiyapake file kriya kanggo dicithak?

A: Format karya seni bisa dadi AI, PDF, CDR, PSD, lsp. Ora kurang saka 15000dpi, lan sing luwih dhuwur, luwih apik.

Q: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

A: Nggih. Kita duwe tim profesional sing duwe pengalaman sugih ing desain lan manufaktur piala. Cukup critakake ide sampeyan lan kita bakal nulungi ide sampeyan dadi piala sing sampurna.

 

 

 

 

Panas Tags: Set Meja lan Kursi Anak, Disesuaikan, Grosir, Tuku, China, Ing Simpenan, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.