Meja Belajar Anak Kab
  • Meja Belajar Anak Kab - 0 Meja Belajar Anak Kab - 0
  • Meja Belajar Anak Kab - 1 Meja Belajar Anak Kab - 1
  • Meja Belajar Anak Kab - 2 Meja Belajar Anak Kab - 2
  • Meja Belajar Anak Kab - 3 Meja Belajar Anak Kab - 3
  • Meja Belajar Anak Kab - 4 Meja Belajar Anak Kab - 4

Meja Belajar Anak Kab

Meja Belajar Anak digawe saka MDF kelas E0 lan kayu beech kelas A lan dipoles nganggo tangan, 3 lapisan lukisan banyu sing ramah lingkungan. Kita umume nutupi pasar Eropa lan Amerika. Cina.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Meja Belajar Anak Kab

 

1. Pambuka produk

 

Meja Belajar Anak yaiku pertandingan meja bunder karo gurita sing bentuke kewan, gampang dipasang sajrone 5 menitkaro cicilan ing Inggris, gampang kanggo ngresiki.

Kita fokus ing meja lan kursi bocah-bocah medium lan dhuwur. Bahan kayu berkualitas tinggi kanthi lukisan banyu 3 lapisan ndadekake panggunaan awet. Kabeh meja lan kursi bocah-bocah kita ketemu karo standar internasional sing relevan, kayata Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001:2000, EN71, ASTM.

Keuntungan: bayi bisa lungguh, sinau, maca, dolanan, mangan ing taman kanak-kanak, prasekolah, kamar, ruang istirahat, bangunan hiburan, dekorasi omah kanthi desain sing apik banget.

Hadiah liburan sing sampurna: meja lan kursi bocah sing apik banget bakal dadi hadiah sing apik kanggo kanca, sing ditresnani, hadiah Natal, hadiah ulang tahun, hadiah dekorasi omah, hadiah penting apartemen, hadiah kanca sing paling apik.

 

Paket:

Kita biasane nggunakake kothak karton kabeh tutup + sisipan busa EPE kanggo ngliwati tes gulung. Kothak spare part abang sing jelas lan instruksi Inggris kalebu. Aman kanggo bayi tanpa aksesoris sing cetha.

 

Kids Study Table


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

 

jeneng

Set meja lan kursi bocah

Ukuran

Tabel: 60*60*50cm/Kursi:34*28*28cm

GW

Tabel:10KG/Kursi:2. 5kg

Paket

Tabel: 68*67*7. 5 cm/Kursi: 35*9*40 cm

warna

Biru, Putih, Jambon, Grey / Dhukungan kanggo adat

MOQ

2 pcs

Sertifikat

ASTM/EN71/CCC/CE/ISO9001

Paket

Karton

 

Kids Study Table

Kids Study Table


3. Fitur Produk lan Aplikasi


MDF kualitas dhuwur kelas E0

Sikil beech kualitas dhuwur

Sikil DIA: 35mm

Beban bobot: 100kg

Lukisan banyu 3 lapisan

Dipoles nganggo tangan krasa lancar

 

Kids Study TableKids Study Table


4. Detail Produk


MDF kualitas dhuwur kelas E0

Sikil beech kualitas dhuwur

Sikil DIA: 35mm

Beban bobot: 100kg

Lukisan banyu 3 lapisan

Dipoles nganggo tangan krasa lancar


Paket mail

 

Kids Study Table


5. Kualifikasi produk


ISO 9001:2000 Sistem Manajemen Mutu EN71, ASTM.

 


6. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani


Pangiriman: Barang akeh sajrone 25 dina, gumantung saka urutan Qty;

Pangiriman: Pelabuhan muatan paling cedhak yaiku NingBo, pengiriman kanthi segara, kanthi sepur, kanthi udhara

Layanan: Gratis desain, warna, paket. Kita uga nyedhiyakake layanan sawise adol, masalah apa wae babagan lilin, mung ngirim E-mail lan kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatasi masalah, kita nggoleki hubungan jangka panjang.

 

Kids Study TableKids Study Table

 

7. FAQ


Q: Apa sampeyan pabrik?

A: Ya, kita minangka Produsen profesional kanggo produk Kids kaya meja bocah, kursi bocah, perabotan bocah, sepeda keseimbangan bocah, sepeda roda tiga, skuter bocah, dolanan kayu bocah.

Q: Bisa njaluk sampel sadurunge produksi massal?

A: Ya, sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas. Biaya sampel lan biaya pangiriman bisa dirundingake.

P: Kepiye cara ngemas produk sampeyan?

A: Kabeh produk anak kita teka karo paket mail. Ngatur paket uga kasedhiya adhedhasar MOQ tartamtu.

P: Apa sampeyan bisa mbantu nggawe logo khusus ing produk kasebut?

A: Ya, kita bisa. Kita bisa nindakake sablon, pencetakan transfer panas utawa laser ing produk sampeyan.

P: Kepiye carane nyiyapake file kriya kanggo dicithak?

A: Format karya seni bisa dadi AI, PDF, CDR, PSD, lsp. Ora kurang saka 15000dpi, lan sing luwih dhuwur, luwih apik.

Q: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

A: Nggih. Kita duwe tim profesional sing duwe pengalaman sugih ing desain lan manufaktur piala. Cukup critakake ide sampeyan lan kita bakal nulungi ide sampeyan dadi piala sing sampurna.

 

 

 

 

 

 

Hot Tags: Meja Belajar Anak, Disesuaikan, Grosir, Tuku, China, Ing Simpenan, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.