Set Furnitur Anak
  • Set Furnitur Anak - 0 Set Furnitur Anak - 0
  • Set Furnitur Anak - 1 Set Furnitur Anak - 1
  • Set Furnitur Anak - 2 Set Furnitur Anak - 2
  • Set Furnitur Anak - 3 Set Furnitur Anak - 3
  • Set Furnitur Anak - 4 Set Furnitur Anak - 4

Set Furnitur Anak

Set Furnitur Anak iki yaiku meja lan kursi bear. Produsen furnitur bocah paling apik saka China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sambutan Set Furnitur Anak

 

1. Pambuka produk


Gaya lan lucu, prabot bocah-bocah iki nyengkuyung sinau liwat dolanan. Iku kasusun saka meja bear, lan kursi bear inspirasi kewan. Set furnitur bocah-bocah digawe saka MDF kelas E0, sikil kayu beech lan lukisan banyu safety 3 lapisan.

Nalika milih set furnitur balita, priksa manawa sampeyan entuk set sing ukurane pas kanggo umur lan ukuran bocah, nanging uga bisa tuwuh bareng.

 

Kids' Furniture SetsKids' Furniture Sets


2. Parameter Produk (Spesifikasi)


jeneng produk:

Set Perabot Anak

werna:

Putih, Pink, Ijo, Grey

Bahan:

E0 Grade MDF + Beech Leg + 3 Lapisan Water Painting

Loading bear:

80KGS

NW/G.W.:

10/12KGS

Ukuran Paket:

680*670*75 MM

 

Kids' Furniture Sets

Kids' Furniture Sets


3. Fitur Produk lan Aplikasi


Set perabotan bocah-bocah ana ing desain beruang sing lucu. Set meja lan kursi kanthi tema kartun cocok kanggo bocah cilik lan bocah cilik. Becik kanggo manggonke ing ngarep, playroom, sekolah, nursery etc. Non-beracun lukisan banyu wis meh ora mambu, lingkungan Friendly, njupuk safety saka anak kinasih lan kulawarga.

Dibangun saka papan kayu padhet premium, set meja lan kursi iki pancen kuat lan awet kanggo bocah-bocah supaya bisa nyisihake wektu maca, nggambar, dolanan catur lan liya-liyane.

 

Desain beruang urip

Dhuwur kursi kurang 28cm

Lukisan sing ramah lingkungan, aman kanggo bocah-bocah

Gampang kanggo ngumpul

Sistem Manajemen Mutu ISO 9001

Sertifikasi BSCI

 

Kids' Furniture SetsKids' Furniture Sets

 

4. Detail Produk


Tampilake rincian liyane babagan set furnitur bocah-bocah.


Kids' Furniture Sets


5. Kualifikasi produk


Set furnitur bocah iki lulus tes Kimia lan tes fisik. Kita nandheske produk anak kudu ditawakake kanthi kualitas paling apik. Lan Kita duwe EN71 lan ASTM kanggo panjaluk pasar sing beda. Produksi dioperasikake miturut standar BSCI lan ISO 9001.


Kids' Furniture Sets

 

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani


Pangiriman:

Tanggal produksi massal set furnitur bocah biasane 15 ~ 30 dina, gumantung saka jumlah pesenan.

pesenan sampel bisa dikirim metu ing 7 dina sawise pembayaran.

Pangiriman:

Port loading paling cedhak yaiku Ningbo.

Pangiriman segara, kiriman sepur, kiriman udara lan kiriman ekspres kabeh bisa diatur.

Ngelayani:

1.24 jam layanan online. Yen sampeyan duwe masalah babagan sepeda imbangan mini, hubungi kita kapan wae. Kita bakal menehi balesan ing 24 jam.

2. Layanan tim profesional. Tim layanan profesional, teknisi lan ahli kecantikan uga nyedhiyakake layanan adhep-adhepan kanggo ngatasi masalah lan masalah operasional yen perlu.

3. layanan OEM. Yen sampeyan duwe desain dhewe, iku bakal tampi kanggo kita. Kita duwe tim desain profesional kanggo nyedhiyakake layanan khusus.

 

Kids' Furniture Sets


7. FAQ

 

Q: Bisa njaluk sampel sadurunge produksi massal?

A: Ya, sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas. Biaya sampel lan biaya pangiriman bisa dirundingake.

P: Apa kita bisa takon apa kabeh produk kaya meja bocah-bocah, perabotan bocah-bocah, becak bocah-bocah, dolanan bocah-bocah, softline bocah-bocah diprodhuksi dening Tonglu?
A: Kita duwe bengkel kayu, bengkel injeksi, bengkel hardware, bengkel cetakan, lan bengkel jahit. Kita bisa ngrancang lan ngasilake produk sing digabungake karo bahan lan pangolahan sing beda.

P: Apa sampeyan bisa mbantu nggawe logo khusus ing produk kasebut?

A: Ya, kita bisa. Kita bisa nindakake sablon, pencetakan transfer panas utawa laser ing produk sampeyan.

P: Apa produk sampeyan kaya meja bocah, kursi bocah, sepeda keseimbangan bocah gampang dipasang?

A: Produk kita gampang dirakit, sawetara gaya ora butuh alat kasebut, wis dirakit kanthi lengkap. Wis instruksi lan video kanggo nuduhake carane nginstal.

 

 

Panas Tags: Set Furnitur Anak, Disesuaikan, Grosir, Tuku, China, Ing Simpenan, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.