Tabel Sinau Anak
  • Tabel Sinau Anak - 0 Tabel Sinau Anak - 0
  • Tabel Sinau Anak - 1 Tabel Sinau Anak - 1
  • Tabel Sinau Anak - 2 Tabel Sinau Anak - 2
  • Tabel Sinau Anak - 3 Tabel Sinau Anak - 3
  • Tabel Sinau Anak - 4 Tabel Sinau Anak - 4

Tabel Sinau Anak

Tabel Study Anak digawe saka kayu lapis kualitas dhuwur lan dipoles nganggo tangan, 3 lapisan lukisan banyu sing ramah lingkungan. Kita umume nutupi pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tabel Sinau Anak


1. Pambuka produk


Meja Belajar Anak Kab

Sofa kursi

1) bantal kursi: busa tahan api + PU 2) paket surat kayu lapis berkualitas tinggi.

Kita fokus ing meja lan kursi bocah-bocah medium lan dhuwur. Bahan kayu berkualitas tinggi kanthi lukisan banyu 3 lapisan ndadekake panggunaan awet. Kabeh meja lan kursi bocah-bocah kita ketemu karo standar internasional sing relevan, kayata Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001:2000, EN71, ASTM.


Keuntungan: bayi bisa lungguh, sinau, maca, dolanan, mangan ing taman kanak-kanak, kamar, ruang istirahat, bangunan hiburan, plataran, dekorasi omah kanthi desain sing apik banget.

--Hadiah liburan sing sampurna: meja lan kursi bocah sing apik banget bakal dadi hadiah sing apik kanggo kanca, wong sing ditresnani, hadiah Natal,hadiah ulang tahun, hadiah dekorasi omah, hadiah kabutuhan apartemen, hadiah kanca sing paling apik.


Paket: Kita biasane nggunakake kothak karton kabeh tutup + sisipan busa EPE kanggo lulus tes gulung. Kothak spare part abang sing jelas lan instruksi Inggris kalebu. Aman kanggo bayi tanpa aksesoris sing cetha.


Children Study Table


2. Parameter Produk (Spesifikasi)


jeneng

Kids Four-leaf semanggi meja game + kursi sofa

Ukuran

Meja 60*60*50cm/Kursi 48x38. 5x44cm

(25cm dhuwur)

GW

Tabel 5. 5KG/Kursi 2. 9kg

Paket

Tabel 68*67*7. 5cm/Kursi:51*40. 5*11. 5 cm

warna

Biru,Putih,Pink,Mint Green,Abu-abu/Dhukungan kanggo adat

Moq

2 pcs

Sertifikat

ASTM/EN71/CCC/CE/ISO9001

Paket

Karton


Children Study TableChildren Study TableChildren Study Table


3. Fitur Produk lan Aplikasi


Kaki beech kelas

Ketebalan 18 mm

Sikil DIA:š 35mm

Bobot beban 100kg

3 lapisan lukisan banyu

Dipoles nganggo tangan krasa lancar

bantal kursi: busa tahan api + PU

Plywood kualitas dhuwur


Children Study Table


4. Detail Produk


Kaki beech kelas

Ketebalan 18 mm

Sikil DIA:š 35mm

Bobot beban 100kg

3 lapisan lukisan banyu

Dipoles nganggo tangan krasa lancar

bantal kursi: busa tahan api + PU

Plywood kualitas dhuwur


Children Study TableChildren Study Table


5. Kualifikasi produk


ISO 9001:2000 Sistem Manajemen Mutu EN71, ASTM.


Children Study Table


6. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani


--Pangiriman: Barang akeh sajrone 25 dina, gumantung saka urutan Qty;

--Shipping: Pelabuhan muat paling cedhak yaiku NingBo, pengiriman kanthi segara, kanthi sepur, kanthi udhara

--Layanan: Gratis desain, warna,paket. Kita uga nyedhiyakake layanan sawise adol, masalah apa wae babagan lilin, mung ngirim E-mail lan kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatasi masalah, kita nggoleki hubungan jangka panjang.


Children Study Table


7. FAQ


Q: Apa sampeyan pabrik?

A: Ya, kita minangka Produsen profesional kanggo produk Kids kaya meja bocah, kursi bocah, perabotan bocah, sepeda keseimbangan bocah, sepeda roda tiga, skuter bocah, dolanan kayu bocah.

Q: Bisa njaluk sampel sadurunge produksi massal?

A: Ya, sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas. Biaya sampel lan biaya pangiriman bisa dirundingake.

P: Kepiye cara ngemas produk sampeyan?

A: Kabeh produk anak kita teka karo paket mail. Ngatur paket uga kasedhiya adhedhasar MOQ tartamtu.

P: Apa sampeyan bisa mbantu nggawe logo khusus ing produk kasebut?

A: Ya, kita bisa. Kita bisa nindakake sablon, pencetakan transfer panas utawa laser ing produk sampeyan.

Q: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

A: Nggih. Kita duwe tim profesional sing duwe pengalaman sugih ing desain lan manufaktur piala. Cukup critakake ide sampeyan lan kita bakal nulungi ide sampeyan dadi piala sing sampurna.

P: Apa produk sampeyan kaya meja bocah, kursi bocah, sepeda keseimbangan bocah gampang dipasang?

A: Produk kita gampang dirakit, sawetara gaya ora butuh alat kasebut, wis dirakit kanthi lengkap. Wis instruksi lan video kanggo nuduhake carane nginstal.

P: Ing endi pabrik sampeyan?

A: Kita ing NingBo, China








Panas Tags: Meja Belajar Anak, Disesuaikan, Grosir, Tuku, China, Ing Simpenan, Produsen, Supplier, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.