Skuter Anak
  • Skuter Anak - 0 Skuter Anak - 0
  • Skuter Anak - 1 Skuter Anak - 1
  • Skuter Anak - 2 Skuter Anak - 2
  • Skuter Anak - 3 Skuter Anak - 3
  • Skuter Anak - 4 Skuter Anak - 4
  • Skuter Anak - 5 Skuter Anak - 5

Skuter Anak

Pigura aluminium anodized lan gembong PU nggawa rasa apik saka nunggang. Kualitas skuter anak paling apik saka pabrikan China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Skuter anak paling apik


1. Pambuka produk


Skuter anak iki cocok kanggo bocah-bocah ing ndhuwur 3 taun. Model iki minangka skuter kick tradisional lan ora nggunakake tenaga listrik. Desain sing luar biasa ngidini bocah-bocah seneng ngusapake. Piring sikil sing amba nahan sikil bocah-bocah kanthi aman lan rem setir mburi baja spring nggawe mandheg gampang lan gampang dikontrol. Skuter gedhe gagang bar karo grip TPR ngidini penunggang ing kontrol pancet ing kabeh wektu, apa ing dalan utawa ing taman scooter.


Children Scooter      


2. Parameter produk


Jeneng produk:

Skuter Anak

Model NO. :

TL-Y108

Bahan:

Aluminium Anodized Kab

Bahan velg

PU

Ukuran Roda:

8â€

G. W./N. W:

2. 5/3. 4KGS

Batas bobot rider:

220LB/100KGS

Ukuran Paket:

76x18x23cm (roda, kursi dipasang kabeh)

Cocog Kanggo Umur

Ndhuwur 3 Taun Kanggo Dewasa

warna

salaka


Children ScooterChildren Scooter


3. Fitur Produk lan Aplikasi


Skuter bocah-bocah seneng. Iki uga minangka cara sing apik kanggo bocah-bocah olah raga lan ngembangake katrampilan motorik, lan bisa dadi cara sing gampang lan trep kanggo nyepetake perjalanan menyang sekolah, taman cedhak, utawa omah kanca. Kanggo bocah-bocah sing pindhah saka becak menyang pit, skuter minangka kendaraan sing luwih gampang lan luwih kompak kanggo sinau setir.

2 rodha.

Rem sikil mburi

pigura aluminium anodized

Anti-slip footplate.

Desain spinning sing keren

Gampang genggeman nangani.

A kulo Gamelan lan stabil

Déwan minimal.

Kanggo umur 3 taun lan luwih.

garansi 1 taun.


Children ScooterChildren Scooter


4. Detail Produk


Tampilake rincian liyane babagan skuter bocah.



Children Scooter


5. Kualifikasi produk


Skuter bocah iki lulus tes kimia lan tes fisik. Kita negesake manawa produk anak kudu ditawakake kanthi kualitas paling apik. Lan Kita duwe EN71 lan ASTM kanggo panjaluk pasar sing beda. Produksi dioperasikake miturut standar BSCI lan ISO 9001.


Children Scooter 


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani


Pangiriman:

Tanggal produksi massal anak skuter biasane 15 ~ 30 dina, gumantung saka jumlah pesenan.

Sample bisa dikirim ing 7 dina.

Pangiriman:

Pelabuhan loading paling cedhak yaiku Ningbo, pengiriman kanthi segara, kanthi sepur, kanthi udhara, bisa ditindakake.

Ngelayani:

1. 24 jam layanan online. Yen sampeyan duwe masalah babagan sepeda imbangan mini, hubungi kita kapan wae. Kita bakal menehi balesan ing 24 jam.

2. Layanan tim profesional. Tim layanan profesional, teknisi lan ahli kecantikan uga nyedhiyakake layanan adhep-adhepan kanggo pitakonan lan masalah operasional yen perlu.

3. layanan OEM. Yen sampeyan duwe desain dhewe, iku bakal tampi kanggo kita. Kita duwe tim desain profesional kanggo nyedhiyakake layanan khusus.


Children Scooter


7. FAQ


Q: Apa paket sampeyan nggunakake kanggo skuter anak?

A: Biasane kita duwe paket ritel profesional kanggo produk. Paket khusus uga kasedhiya adhedhasar MOQ tartamtu.

P: Apa sampeyan bisa mbantu nggawe logo khusus ing produk kasebut?

A: Ya, kita bisa. Kita bisa nindakake sablon, pencetakan transfer panas utawa laser ing produk sampeyan.

P: Kepiye carane nyiyapake file kriya kanggo dicithak?

A: Format karya seni bisa dadi AI, PDF, CDR, PSD, lsp. Ora kurang saka 15000dpi, lan sing luwih dhuwur, luwih apik.

P: Apa kita bisa takon apa kabeh produk kaya meja bocah-bocah, perabotan bocah-bocah, becak bocah-bocah, dolanan bocah-bocah, softline bocah-bocah diprodhuksi dening Tonglu?
A: Kita duwe bengkel kayu, bengkel injeksi, bengkel hardware, bengkel cetakan, lan bengkel jahit. Kita bisa ngrancang lan ngasilake produk sing digabungake karo bahan lan pangolahan sing beda.

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi?

A: Kita duwe ISO 9001, BSCI, EN71, ASTM, CCC lan liya-liyane.




Panas Tags: Skuter Anak, Customized, Grosir, Tuku, China, Ing Simpenan, Produsen, Suppliers, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk