Nalika wong tuwa ngajari Sepeda Balance Anak? Carane akeh latihan luwih apik?

2021-10-21

Anak-anak luwih saka rong taun, utamane sing bisa nyurung, bisa muter, kanthi roda dolanan, wong tuwa ngidini bocah sinau numpak mobil imbangan, minangka proyek olahraga sing apik, amarga bocah ora seneng olahraga uga bisa nambah kapentingan ing olahraga, ningkatake pangembangan otot sikil lan koordinasi awak.
Kanggo bayi sing ora pengin numpak sepedha imbangan, wong tuwa bisa ngupayakake supaya kursi sing paling sithik lan milih sepeda sing bisa nyetel dhuwur utawa cocog karo dhuwure bayi. Sikil bayi bisa tekan lemah, mula bakal luwih aman. Ayo bayi duwe proses adaptasi supaya bisa nyoba. Minangka wong tuwa, ajak anak lan wenehana kapercayan nalika dheweke wiwit muter.
Langkah-langkah kanggo ngajari bayi sinau sepeda:
1, nalika bayi bisa ganti "mlaku" kanthi sikil loro, lan bisa nggunakake pedal, sampeyan bisa ngajar bayi sinau numpak sepedha.
2, mulang bayi kanggo sinau Bicycle, kudu ana wong ing panuntun dhumateng sabanjuré, bapak utawa ibu bisa nggunakake tangan ing tengah tangan, supaya minangka supaya tangan bayi aktivitas involuntary bakal ngganti arah, nanging uga sethitik. angel kanggo nuntun bayi kanggo sinau pedal maju. Aja lali ngajari bayi kanggo nyurung sikile maju. Aku elinga ndeleng latihan anak sadurunge, amarga iku mung miwiti kanggo laku, kang lungguh ing mobil, bakal tindakake inersia saka wheel axle pedal bali, amarga ora perlu kaki pasukan, bakal luwih anteng. Yen dheweke kaya mangkene, ujar manawa mobil ora bisa maju lan kudu maju.
3, nalika bayi sinau kanggo pedal, tuwane bisa mirsani ing sisih, minangka sethitik minangka bisa kanggo ndhukung, supaya bayi sinau kanggo maju lan watara arah rotasi, bayi trampil, bakal langkah menyang sikil ing wektu sing padha , kanthi tangan loro kanggo nyetel arah, awak bisa ngandelake keseimbangan lan ngiringake, sinau numpak. Sawetara bayi cepet-cepet numpak sepedha nalika lungguh, sing ana hubungane karo koordinasi individu.
4, bayi latihan kanggo siji utawa rong minggu, sawise sinau kanggo numpak telung pit, kang bisa laku skills angel: numpak sakcara, nguripake, nemokke alangan bakal taman lan ing, luwih ngleksanani bayi nyopir imbangan lan kemampuan koordinasi pang.
Tip:
Yen bayi wedi banget ing wiwitan, dianjurake supaya bisa kerja sama karo roda latihan, supaya ana keseimbangan, bayi bisa nampa luwih dhuwur. Aja milih sepeda sing ukurane gedhe banget utawa ora cocog karo dhuwure bayi utawa kemampuan atletik. Kanggo bocah sing isin sing ora pengin nyoba, iki mung bakal nggawe dheweke angel nampa. Mesthine, nalika bayi wis tuwa, dheweke bakal luwih wani lan luwih gampang sinau.
Sadurunge bayi sinau numpak sepedha, sampeyan bisa latihan ngimbangi sepedha dhisik. Rasa imbangan sing apik bakal dadi dhasar sing apik kanggo langkah sabanjure. Balance dhuwur saka mobil kudu milih kanggo njagong ing sikil bayi bisa ndemek lemah minangka cocok. Nunggang mancal imbangan nambah koordinasi lan keseimbangan, uga otot-otot awak, tinimbang mencet pedal nganggo sikilmu.