Kepiye Furnitur Anak milih safety?

2021-10-21

Furnitur anak ing pasar macem-macem banget, bisa dipérang dadi meja, kursi, kabinèt lan amben papat kategori produk, ing tuku lan nggunakake Furnitur anak kudu nimbang safety lan kualitas.



1. Nalika tuku Furnitur anak, sampeyan kudu kasebut kanthi teliti, mriksa jeneng, alamat, model, specification, instruction manual (kalebu instruksi instalasi manual) saka produk lan mriksa laporan pengawasan saka produk related.

2. Bocah-bocah ora bisa nemoni bebaya. Wong tuwa kudu nyoba ora tuku produk kanthi mambu sing kuat, desain struktur sing rumit, titik tutul sing cetha lan risiko safety liyane.

3, nalika tuku mangu kualitas produk, kudu dikirim menyang institusi pengawasan qualified kanggo pengawasan.