Meja Kanggo Sinau
  • Meja Kanggo Sinau - 0 Meja Kanggo Sinau - 0
  • Meja Kanggo Sinau - 1 Meja Kanggo Sinau - 1
  • Meja Kanggo Sinau - 2 Meja Kanggo Sinau - 2
  • Meja Kanggo Sinau - 3 Meja Kanggo Sinau - 3
  • Meja Kanggo Sinau - 4 Meja Kanggo Sinau - 4

Meja Kanggo Sinau

Kids Desk for Study digawe saka kayu lapis Birch kualitas dhuwur lan iku dening tangan polesan, 3 lapisan eco-loropaken banyu painting.We nutupi biasane saka Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Meja Kids kanggo Sinau


1. Pambuka produk


Kids Desk for Study punika multifunctional Nordic meja lan dhingklik set. Wis telung laci panyimpenan karo plastik kothak transparent materi, .Model iki wis cukup papan kanggo nyimpen Toys , materi sinau kanggo dolanan lan sinau anak.

Kita fokus ing meja lan kursi bocah-bocah medium lan dhuwur.Material kayu kualitas dhuwur karo lukisan banyu 3layers ndadekake awet use.All meja lan kursi anak kita ketemu karo standar internasional sing cocog, kayata ISO 9001:2000 Quality Management System, EN71, ASTM.

 

Keuntungan: bayi bisa lungguh, sinau, maca, dolanan, mangan ing taman kanak-kanak, prasekolah, kamar, ruang istirahat, bangunan hiburan, dekorasi omah kanthi desain sing apik banget.

 

Hadiah liburan sing sampurna: meja lan kursi bocah sing apik banget bakal dadi hadiah sing apik kanggo kanca, sing ditresnani, hadiah Natal, hadiah ulang tahun, hadiah dekorasi omah, hadiah penting apartemen, hadiah kanca sing paling apik.

 

Paket:

Kita biasane nggunakake kothak karton kabeh tutup + sisipan busa EPE kanggo ngliwati tes gulung. Kothak spare part abang sing jelas lan instruksi Inggris kalebu. Aman kanggo bayi tanpa aksesoris sing cetha.

 

Desk For Study


2. Parameter Produk (Spesifikasi)


jeneng

Meja Belajar Anak Kanthi Loro Laci Panyimpenan

Ukuran

100x58x56cm / Kursi: 28*28*56cm

(28cm dhuwur)

GW

Meja 10KG/Kursi:3.8KG

Paket

Meja 107*65.5*9 cm/Kursi: 33*12*32 cm

warna

Kayu alami / Dhukungan kanggo adat

Moq

2 pcs

Sertifikat

ASTM/EN71/CCC/CE/ISO9001

Paket

Karton

 

Desk For StudyDesk For StudyDesk For Study


3. Fitur Produk lan Aplikasi


Kayu birch kualitas dhuwur kelas ndhuwur

Sikil beech kualitas dhuwur

Tong sampah plastik

Ketebalan: 18 mm

Sikil DIA: 35mm

Bobot beban 100kg

Lukisan banyu 3 lapisan

Dipoles nganggo tangan krasa lancar

 

Desk For Study


4. Detail Produk

 

Kayu birch kualitas dhuwur kelas ndhuwur

Sikil beech kualitas dhuwur

Lukisan banyu ramah lingkungan

Dipoles kanthi lancar

Paket mail

 

Desk For StudyDesk For Study


5. Kualifikasi produk

 

ISO 9001:2000 Sistem Manajemen Mutu, EN71, ASTM.

 

Desk For StudyDesk For Study


6. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani

 

Pangiriman: Barang akeh sajrone 25 dina, gumantung saka urutan Qty;

Pengiriman: Pelabuhan muat paling cedhak yaiku NingBo, pengiriman kanthi segara, kanthi sepur, kanthi udhara - Layanan: Desain gratis, warna,paket. Kita uga nyedhiyakake layanan sawise adol, masalah apa wae babagan lilin, mung ngirim E-mail lan kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatasi masalah, kita nggoleki hubungan jangka panjang.

 

Desk For Study


7. FAQ

 

Q: Apa sampeyan pabrik?

A: Ya, kita minangka Produsen profesional kanggo produk Kids kaya meja bocah, kursi bocah, perabotan bocah, sepeda keseimbangan bocah, sepeda roda tiga, skuter bocah, dolanan kayu bocah.

Q: Bisa njaluk sampel sadurunge produksi massal?

A: Ya, sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas. Biaya sampel lan biaya pangiriman bisa dirundingake.

P: Kepiye cara ngemas produk sampeyan?

A: Kabeh produk anak kita teka karo paket mail. Ngatur paket uga kasedhiya adhedhasar MOQ tartamtu.

P: Apa sampeyan bisa mbantu nggawe logo khusus ing produk kasebut?

A: Ya, kita bisa. Kita bisa nindakake sablon, pencetakan transfer panas utawa laser ing produk sampeyan.

P: Kepiye carane nyiyapake file kriya kanggo dicithak?

A: Format karya seni bisa dadi AI, PDF, CDR, PSD, lsp. Ora kurang saka 15000dpi, lan sing luwih dhuwur, luwih apik.

Q: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

A: Nggih. Kita duwe tim profesional sing duwe pengalaman sugih ing desain lan manufaktur piala. Cukup critakake ide sampeyan lan kita bakal nulungi ide sampeyan dadi piala sing sampurna.

 

 

Panas Tags: Meja Kanggo Sinau, Customized, Grosir, Tuku, China, Ing Simpenan, Produsen, Supplier, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.