Bocah Becak
  • Bocah Becak - 0 Bocah Becak - 0
  • Bocah Becak - 1 Bocah Becak - 1
  • Bocah Becak - 2 Bocah Becak - 2
  • Bocah Becak - 3 Bocah Becak - 3
  • Bocah Becak - 4 Bocah Becak - 4

Bocah Becak

Bocah-bocah Tricycles keren banget. Siap-siap muter nganggo Roda Olahraga! Roda olahraga nyengkuyung anak sampeyan metu lan olahraga kanthi potensial rip-roaring tanpa wates. tansah duwe anak nganggo helm. (Helm ora klebu). Numpak pedal anyar sing nyenengake iki kanggo bocah umur 3-6. Sugeng Nunggang!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hot Sale Anak Becak


Bocah-bocah Tricycles banget. Njaluk siap kanggo muter karo Sport Wheels! Roda olahraga nyengkuyung anak sampeyan metu lan olahraga kanthi potensial rip-roaring tanpa wates. tansah duwe anak nganggo helm. (Helm ora klebu). Numpak pedal anyar sing nyenengake iki kanggo bocah umur 3-6. Sugeng Nunggang!


1. Pambuka produk


Pigura warna perak Anak Becak utamane roda sliver olahraga. Katon luwih spinning lan energik nalika bayi nunggang. Solid PU wheel , olahraga sliver wheel sing ndadekake mancal luwih khusus. Iki uga digawe saka pigura AL Anodized uga gagang, TPR genggeman tangan alus.

Desain unik luwih ati-ati. Dianjurake kanggo bocah-bocah umur 3 taun lan munggah.


Children Tricycles


2. Parameter Produk (Spesifikasi)


Jeneng produk:

Bocah Trik

Model NO:

TL-Y107

Bahan:

Aluminium/Wesi

Ban:

Roda PU utawa EVA (Roda Olahraga)

G. W/N. W

4. 50kg/3. 50 kg

Ukuran Paket:

58x24x35 cm

(roda ngarep dirakit, rodha mburi mung push bisa ngumpul)

Cocog kanggo Umur:

3-6 taun

warna:

Perak, OEM


Children Tricycles

Children Tricycles

Children Tricycles


3. Fitur Produk lan Aplikasi


Becik kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan

Model cilik sing kompak kanggo panyimpenan gampang

Tricycle 3-wheel kanggo stabilitas nunggang

Nyaman lan gampang genggeman tangan

Kursi sing nyaman kanggo anak sampeyan

Bingkai sing kuat kanggo panggunaan sing langgeng


Children Tricycles


4. Detail Produk


pigura aluminium anodized

Desain kursi sing nyaman ngidini bayi numpak luwih nyaman.

TPR safety handle grip

Dirancang nganggo roda PU kanggo nglindhungi bayi supaya ora lara sikil.

Barang anyar, ora digunakake, ora dibukak, ora rusak.

Bahan sing apik lan desain tingkat dhuwur ndadekake populer ing saindenging jagad.

Pilihan 1: pigura logam materi + gembong EVA.

Opsional 2:bahan aluminium + gembong PU.


Children Tricycles


5. Kualifikasi produk


We strictly tindakake standar internasional kalebu ISO 9001: 2000 sistem Manajemen Mutu, EN71 lan standar ASTM kanggo produk anak. Kajaba iku, Kita wis disertifikasi dening BSCI.


Children Tricycles


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani


We sing kesuwur dening kualitas apik, rega cukup competitive lan layanan malah ing wektu pangiriman.


Children Tricycles


7. FAQ


P: Apa kita bisa takon apa kabeh produk kaya meja bocah-bocah, perabotan bocah-bocah, becak bocah-bocah, dolanan bocah-bocah, softline bocah-bocah diprodhuksi dening Tonglu?
A: Kita duwe bengkel kayu, bengkel injeksi, bengkel hardware, bengkel cetakan, lan bengkel jahit. Kita bisa ngrancang lan ngasilake produk sing digabungake karo bahan lan pangolahan sing beda.

Q: Apa sampeyan pabrik?

A: Ya, kita minangka Produsen profesional kanggo produk Kids kaya meja bocah, kursi bocah, perabotan bocah, sepeda keseimbangan bocah, sepeda roda tiga, skuter bocah, dolanan kayu bocah.

P: Apa sampeyan bisa mbantu nggawe logo khusus ing produk kasebut?

A: Ya, kita bisa. Kita bisa nindakake sablon, pencetakan transfer panas utawa laser ing produk sampeyan.

P: Kepiye carane nyiyapake file kriya kanggo dicithak?

A: Format karya seni bisa dadi AI, PDF, CDR, PSD, lsp. Ora kurang saka 15000dpi, lan sing luwih dhuwur, luwih apik.

Q: Bisa njaluk sampel sadurunge produksi massal?

A: Ya, sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas. Biaya sampel lan biaya pangiriman bisa dirundingake.

P: Apa produk sampeyan kaya meja bocah, kursi bocah, sepeda keseimbangan bocah gampang dipasang?

A: Produk kita gampang dirakit, sawetara gaya ora butuh alat kasebut, wis dirakit kanthi lengkap. Wis instruksi lan video kanggo nuduhake carane nginstal.






Panas Tags: Tricycles Anak, Customized, Grosir, Tuku, China, Ing Simpenan, Produsen, Suppliers, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.